Opl (Rozumní): Jak dostat do České republiky co nejdříve 500 tisíc Ukrajinců

01.02.2019 14:48

ROZUMNÍ jsou zásadně proti tomu, aby sem vláda zvala zahraniční dělníky. Zvýšená kriminalita, zavlékání nemocí a zvyšování sociálního napětí, to jsou následky vládních kroků.

Opl (Rozumní): Jak dostat do České republiky co nejdříve 500 tisíc Ukrajinců
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Údajní renomovaní ekonomové tvrdí, že se bez toho půl milionu cizinců naše podniky neobejdou. Jsou to ti stejní ekonomové, kteří se podíleli na devastaci našeho průmyslu a zemědělství.

Jsou to ti, kvůli kterým téměř zanikla naše zbrojní výroba, těžký průmysl, textilní průmysl, zmizelo nerostné bohatství a došlo k neuvěřitelným zvěrstvům v rámci privatizace veškerého státního majetku. Jsou to ti, kvůli kterým je naše země zaplevelena montovnami zahraničních firem, kde jsou v řadě případů doslova otrocké podmínky v práci a mzda na hony vzdálená mzdovým standardům v mateřských zemích těchto nadnárodních molochů. Jsou to ti, kteří pro tyto zahraniční korporace vymysleli a prosadili v jejich prospěch ještě miliardové pobídky a "daňové odpustky". A dalo by se pokračovat dále.

A tito "renomovaní" ekonomové nyní bulíkují vládě, že pokud nedovezeme v brzké době alespoň půl milionu cizinců tak naše firmy budou mít problémy. A vláda to bulíkuje nám.

Naše firmy? Oni jsou naše ? Daně, pokud vůbec nějaké odvádějí tak jsou účelově "optimalizovány" a zisky v řádu stovek miliard mizí každoročně nenávratně v cizině. A naši lidé ? Vždyť nepřinášejí práci našim spoluobčanům, ale cizincům, které máme ještě hromadně dovážet.

A co ty bezpečnostní problémy, které sužují život ve všech městech, kde již tyto montovny cizince z východu zaměstnávají ? Svědectví v tomto směru je bezpočet, nepopírají to ani volení zástupci těchto měst, kteří musí tento problém řešit, většinou posilováním městské policie. Ale je jasné, že to příliš nepomáhá a život lidí v dotčených oblastech je čím dál horší.

A co nemoci? Je jasně zadokumentováno, že s přílivem všemožných cizinců z východu jsou k nám zavlékány mnohé nemoci, z nich otevřená forma tuberkulózy je jedna z mála nemocí, o kterých je možno ještě otevřeně hovořit a psát.

A nyní nám zcela vážně vláda podsouvá, že se bez těchto cizinců skutečně neobejdeme a už jsou realizovány konkrétní kroky jak zajistit, aby jen z Ukrajiny mohlo začít během velmi krátké doby proudit do naší země 40 tisíc lidí ročně. A tento proces má trvat řadu let.

Na Policejním prezídiu ČR jsme v první polovině 90. let minulého století intenzivně pracovali na zpřísňování vízové a azylové politiky. Ačkoliv již nejsem ve státních službách, doslova se stydím za to, co se v naší zemi děje. A každý rok přináší stále nové a stále horší překvapení.

(zdroj: https://opl.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=698582; převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice