Opl (Rozumní): Montovny k nám vozí cizince, kriminalita eskaluje, lidé trpí a my to platíme

13.09.2018 16:59

V Mladé Boleslavi 90 procent přestupků páchají cizinci. To je oficiální číslo ředitele tamní městské policie. Obdobné je to v Plzni, Kvasinách a všude, kde zahraniční montovny dováží cizince na práci.

Opl (Rozumní): Montovny k nám vozí cizince, kriminalita eskaluje, lidé trpí a my to platíme
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Jde, bohužel o "českou klasiku", kterou tady vídáme již mnoho let. Přesně od doby, kdy se začali zahraničním firmám dávat všemožné pobídky a vše graduje dovozem stéle většího množství cizích pracovníků.

Stát dává zahraničním firmám pobídky - pozemky za "hubičku", zasíťování zdarma, daňové prázdniny, dotace na zaměstnance atd.

Tyto firmy přes smyšlené služby jejich matek vyvádějí z naší republiky obrovské částky a poté zbytek zisku ještě vyvádějí z ČR, takže náš stát z toho nemá nic, nebo minimum.

K tomu místo zaměstnávání našich obyvatel sem vozí cizince z východních a exotických zemích. Zjevně čtvrtinové mzdy oproti západu jsou pro zahraniční zaměstnavatele stále zbytečně vysoké a odmítají je našim spoluobčanům dávat.

Tito cizinci jsou prolezlí všemi možnými chorobami, kde otevřená forma TBC je to nejmenší.

No a nyní se přidává i vysoká kriminalita, která zásadním způsobem znepříjemňuje život místním lidem. To, že jde většinou "pouze o přestupky" je dáno tím, že řada dříve trestných činů je klasifikována mírněji. Dopad na život místních obyvatel je však stejný a tragický.

A protože údajně v naší zemi již nemá kdo pracovat, tak se cizinců vozí stále více a stále z exotičtějších zemí. Dnes i Ukrajinec je příliš drahý...

Tušíte alespoň, kolik činí náklady státu, tedy nás všech, na léčení těchto cizinců, náklady na zvýšenou bezpečnost a kolik zbytečných obětí jak po stránce kriminality, tak nakažených je našich obyvatel?

Strana ROZUMNÍ je zásadně proti obdobným praktikám a zastaví je. Je na každém voliči, komu dá svůj hlas a co vnímá za skutečný problém naší země.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

13:09 Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na urážky v komentářích