Opl (Rozumní): Pryč z NATO a EU? SPD obelhává voliče. Opak je pravdou

21.01.2019 11:13

Je mi moc líto, že statisíce vlastenecky a národně orientovaných voličů nesleduje naprostý odklon SPD od jejich původního programu, ze kterého ze zásadních otázek - přístupu k NATO a EU, nezbylo vůbec nic.

Opl (Rozumní): Pryč z NATO a EU? SPD obelhává voliče. Opak je pravdou
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Oficiální postoje SPD opakovaně sdělované jejím předsedou Okamurou zní zcela jasně:

  1. Nechceme vystoupit z NATO, naopak tvrdí, že NATO je jediná alternativa
  2. Nechceme vystoupit z EU, chtějí ji pouze zreformovat.

Doslova skandální je, že jejich vrcholní politici neustále obelhávají národ účelovými řečmi, které mají budit zdání, že chtějí z NATO a EU vystoupit. Ale není to tak. Oficiální vyjádření jsou zcela opačná.

A každý, kdo nevěří, včetně médií, se může na tento postoj zeptat přímo jejich předsedy Okamury a současně si vše může vyhledat z písemných a obrazových záznamů.

V evropském parlamentu, dokud z EU nevystoupíme, musí sedět zástupci, kteří budou hájit národní zájmy a ne lháři a podvodníci. O stranách vítačů, eurofanatiků a další "dobrácích" nemluvě. Naše republika má v evropském parlamentu zastoupení řady stran, je zapotřebí, aby tam byly všechny strany vlastenecké.

Každý umíme číst a přemýšlet. Pojďme k volbám a volme srdcem i rozumem po pečlivém zvážení všech informací. Budoucnost naší země máme v rukách sami. Každý může uplatnit svůj hlas.

A ve volbách do evropského parlamentu je obrovskou výhodou, jako u jediných voleb, že můžeme volit úplně kohokoliv, třeba i z druhé strany naší republiky.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

9:15 Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochromení zdravého rozumu a pragmatického jednání …