Pánek: Korupce není příčinou špatného stavu státu, ale jeho důsledkem

11.09.2013 23:40

Kandidátku Svobodných v Pardubickém kraji povede ekonom Martin Pánek

Pánek: Korupce není příčinou špatného stavu státu, ale jeho důsledkem
Foto: red
Popisek: Logo Strany svobodných občanů

trana svobodných občanů v sobotu schválila kandidátní listinu v Pardubickém kraji. Jejím lídrem je ekonom, šéfredaktor magazínů Euroseptik.cz a Laissez Faire Martin Pánek. Na předních místech jej doprovází puškař a krajský předseda Josef Káles st. a projektant Petr Musílek.

"Korupce není příčinou špatného stavu státu, ale jeho důsledkem. Proto kandiduji s programem méně státu. Když zmenšíme státní přerozdělování, vymizí lobbisté a korupčníci, a lidé budou bohatší, protože jim zůstane více peněz v kapse," sdělil lídr Martin Pánek. Šestadvacetiletý ekonom Martin Pánek je absolventem tří zahraničních stáží. Během gymnaziálních let strávil rok na Max-Reger-Gymnasium v bavorském Amberku. Vysoká škola ekonomická v Praze jej vyslala na Shandong Economic University v Číně. V Shandongu sepsal ekonomicko-cestovatelskou publikaci o Číně s názvem „Kompletní slepice“, která byla velmi pozitivně hodnocena odbornou veřejností. V letošním roce působil v liberálním Cato Institutu ve Washingtonu D. C. Mluví na lektorské úrovni anglicky a německy, dorozumí se i v čínštině, francouzštině a španělštině.

Dvojkou kandidátky byl v otevřených primárních volbách zvolen puškař a soudní znalec Josef Káles st., který je krajským předsedou Svobodných. Z třetího místa kandiduje projektant a živnostník Petr Musílek. Na kandidátce voliči naleznou i dva chrudimské zastupitele Petra Lichtenberga a Luďka Vlka nebo lékaře pardubických basketbalistů Bedřicha Petráně.

Svobodní vedou intenzivní kontaktní kampaň. Mezi větší zastávky budou patřit následující termíny:

16. 9. Pardubice
17. 9. Chrudim
8. 10. Ústí nad Orlicí
9. 10. Česká Třebová
11. 10. Pardubice
14. 10. Chrudim

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Svobodni.cz

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice