Payne (Svobodní): Nová sametová revoluce v EU

15.10.2018 13:41

Dne 20. října od 14 hodin na Palachově náměstí se sejdou zástupci mnoha zemí (například z Velké Británie, Francie, Německa, Estonska, Litvy, Polska a dalších) na veřejném happeningu nazvaném Nová sametová revoluce v EU (facebooková událost TheAlternative.eu).

Payne (Svobodní): Nová sametová revoluce v EU
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Payne

Při této příležitosti bude možné podepsat do pamětní knihy deklaraci, která zahajuje diskuse o jiných možnostech evropské integrace a společné hledání schůdného scénáře, jak se k nim dostat.

Scénář by měl být pokud možno „sametový“, tedy neměl by způsobit dramatické škody a měl by umožnit zachování evropské spolupráce tam, kde se osvědčila. Zároveň by měl odstranit vleklý demokratický deficit. Jeden z možných scénářů je popsaný ZDE.

Deklaraci je možné podpořit i elektronicky (ZDE).

Happening je uspořádán s podporou EP skupiny EFDD, ale je explicitně koncipován jako nadstranický a zúčastní se ho i představitelé jiných skupin. Ke shromáždění promluví zástupci z mnoha zemí, samozřejmě také z České republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Odmítáme stát se spolupachateli účetních experimentů

11:17 Havlíček (ANO): Odmítáme stát se spolupachateli účetních experimentů

Vyjádření na CNN Prima News k jednání o důchodech, publikované na svém veřejném facebookovém profilu