Pechanec (DSSS): Vzdávám se kandidatury v letošních volbách, protože...

30.08.2016 21:46

Tímto sděluji, že se dobrovolně vzdávám kandidatury v letošních krajských volbách v Pardubickém kraji, kde jsem byl uveden jako nezávislý kandidát za opoziční Dělnickou stranu sociální spravedlnosti (DSSS).

Pechanec (DSSS): Vzdávám se kandidatury v letošních volbách, protože...
Foto: PL.cz
Popisek: Vlastimil Pechanec z Dělnické mládeže

Hlavním důvodem k tomuto mému rozhodnutí je skutečnost, že v souvislosti s mojí kauzou je mediálně a účelově špiněna DSSS, a nechci, aby toho bylo zneužíváno v předvolební kampani.

Nevylučuji však svojí kandidaturu v některých dalších volbách (např. volby do městského zastupitelstva ve Svitavách) na kandidátce dělnické strany.

Proto apeluji tímto prohlášením na voliče, aby podpořili a hlasovali pro DSSS a její kandidáty. DSSS má mojí plnou podporu jako pronárodní opoziční strana, která stojí stále za naším českým národem a lidem, strana se správnou sociální politikou a ochranou národní identity.

DSSS vždy vyjadřovala pochybnosti o spravedlivém procesu v mé kauze, kde stále trvám na své nevině a dále se snažím dovolat skutečné pravdy a spravedlnosti obnovou trestního řízení v procesu, který mnozí označují za mediálně zpolitizovaný!

Děkuji všem, co mne podporovali a podporují jak v kandidatuře, tak i v boji s justiční mafií tohoto prohnilého systému, který ničí náš lid, právo a svobodu!

Volte opoziční DSSS – stranu radikální změny!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice