Pekarová Adamová (TOP 09): Premiér prokazatelně lhal. Opět. Ale to bohužel už nikoho nepřekvapuje

27.07.2020 11:30

Komentář na facebookovém profilu k nefunkčnosti chytré karantény

Pekarová Adamová (TOP 09): Premiér prokazatelně lhal. Opět. Ale to bohužel už nikoho nepřekvapuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová

Jeden z ministrů konečně přiznal to, na co upozorňujeme od začátku. Že chytrá karanténa nefunguje. A to, přestože před pár dny premiér na tiskové konferenci tvrdil opak, ačkoliv podle Seznam Zpráv už v tu chvíli měl informace o nefunkčním systému. Co to znamená?

  1. Podle ministra zdravotnictví projekt chytré karantény měl letos vyjít na 200 milionů korun. Takže vláda vyhodila tyhle peníze z okna.
  2. Premiér prokazatelně lhal. Opět. Ale to bohužel už nikoho nepřekvapuje.
  3. Současná rozvolněná bezpečnostní opatření nás mají chránit jen s funkční chytrou karanténou. Jenže ta funkční není, teď už i podle členů vlády.

Premiér chytrou karanténu označil za „nejdůležitější projekt proti epidemii“. A ten oficiálně selhal. Takže ho dnes kontaktuji a budu se premiéra ptát na plán B. Pro jeho, ale i naše dobro doufám, že nějaký má.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…