Pieter (SLK): Prostřednictvím kalendáře se mohou lidé seznámit každý týden s jednou investiční akcí

02.01.2016 11:45

Netradiční stolní kalendář pro rok 2016 vydal Liberecký kraj. Obvykle užívané snímky s přírodními krásami nebo zajímavými památkami tentokrát nahradil přehled investičních akcí Libereckého kraje v letech 2012 – 2015. Na padesáti třech listech jsou představeny ty nejhezčí z téměř dvou stovek projektů, do kterých kraj v uplynulých třech letech investoval.

Pieter (SLK): Prostřednictvím kalendáře se mohou lidé seznámit každý týden s jednou investiční akcí
Foto: Liberecký kraj
Popisek: Marek Pieter

„Náš kraj se má v oblasti investic čím pochlubit. Prostřednictvím kalendáře se mohou lidé každý týden s jednou investiční akcí seznámit. Navíc jsou všechny přehledně seřazeny ještě v tabulce, a pokud budou chtít vědět zájemci ještě více, mohou nahlédnout i do Mapy investic, kterou je tento kalendář inspirován,“ uvedl Marek Pieter, náměstek hejtmana pověřený řízením rezortu ekonomiky, investic, správy majetku a informatiky Libereckého kraje.

Z kalendáře je patrné, že kraj neinvestoval například pouze do zateplení budov nebo oprav silnic, ale vznikly i nové učebny a laboratoře ve školách, vyrostly nové mosty, vznikly muzejní expozice apod. Zajímavostí a bonusem kalendáře je také pexeso, které jistě ocení nejenom děti.

Autorem snímků je fotograf Milan Drahoňovský. Kalendář slouží především jako prezentace kraje a není běžně k dostání, avšak například sběratelé nebo milovníci kalendářů budou mít v následujících týdnech možnost o něj soutěžit na facebookových stránkách Libereckého kraje.

Mapu investic najdou zájemci zde: http://mapodb.kraj-lbc.cz/App/12/Investice/Index.html.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce