Piráti: Staronovým předsedou na Plzeňsku je Lukáš Bartoň

15.01.2020 19:58

Piráti v Plzeňském kraji zvolili staronovým předsedou krajského sdružení poslance Lukáše Bartoně. Nadpoloviční většinu hlasů získal již v prvním kole internetové volby. Bartoň tak povede Piráty i v dalším dvouletém funkčním období.

Piráti: Staronovým předsedou na Plzeňsku je Lukáš Bartoň
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Pirátská vlajka

“Chtěl bych poděkovat za důvěru od Pirátek a Pirátů, kteří mě zvolili již v prvním kole. Pro mě je to signál, že má práce má smysl a že je dobré v ní pokračovat,” poděkoval Bartoň.

Staronový předseda se chce co nejvíce zaměřit na úspěch v krajských volbách: “V nadcházejícím roce je mou největší výzvou z pozice krajského předsedy dovést Piráty do zastupitelstva Plzeňského kraje, kde rozhodně máme co říci. Ačkoliv sám nebudu kandidovat, tak mohu své kolegy aktivně  podpořit a předat jim mnoho zkušeností. Piráti v Plzeňském kraji rostou a máme nakročeno k tomu znásobit svou členskou základnu a uspět na všech úrovních politiky bez opuštění původních ideálů.”

Po volbě předsedy se Piráti chystají i na volbu místopředsedů. Jejich jména budou známa v únoru.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.