Pošarová (SPD): Dozvíme se v roce 2021 konečně pravdu o Covidu-19 a jeho vakcínách?

08.01.2021 15:07

Začátkem roku 2020 svět ohromily zprávy o (tehdy novém a neznámém) viru Covidu-19. Zhruba od počátku března se začala v Evropě (i jinde) realizovat různá omezující opatření na základě vyhlášení pandemie ze strany Světové zdravotnické organizace (WHO) – ve jménu ochrany veřejného zdraví.

Pošarová (SPD): Dozvíme se v roce 2021 konečně pravdu o Covidu-19 a jeho vakcínách?
Foto: archiv MP
Popisek: Marie Pošarová, poslankyně SPD

Společnost byla prakticky ze dne na den paralyzována a nikdo nevěděl, co se opravdu děje a jak rizikový tento vir skutečně je. Vše tehdy, hlavně na základě neověřených zpráv z Číny, vypadalo tak, že míra úmrtnosti na novou chorobu bude vysoká.

Čím více informací nyní o celé záležitosti máme, tím jsme více nedůvěřiví Poslední „kapkou“ byla v tomto smyslu zpráva o oslavách Nového roku ve městě původu Covidu-19, v čínském Wu-chanu, kde se oslav příchodu Nového roku účastnily minimálně desetitisíce lidí. Zatímco v ulicích evropských měst bylo liduprázdno.

Proč zde máme tolik zákazů? Zkouší snad na nás politici totalitní praktiky více než v Číně? Proč zavedly evropské země tak drastická opatření? Na rozdíl od Číny, která má mnohem větší populaci, je tam řádově větší fluktuace osob, a přesto se již delší dobu obejde bez plošných restriktivních opatření, a to i bez plošné vakcinace?!

Tají nám snad česká vláda a další západní politici pravdu o reálné povaze a závažnosti viru?!

A jaká je pravda o nevyzkoušených vakcínách? Šokující počet pracovníků ve zdravotnictví a v první linii boje proti viru tuto vakcínu odmítá.

V USA, ve státě Ohio, je míra odmítání vakcíny mezi pracovníky v pečovatelských domech 60% a v Jižní Kalifornii odmítlo vakcínu až 50% zdravotnického personálu. A nejinak je tomu i v Německu, kde se již začalo také očkovat.

Anketa

Jaký trest navrhujete pro podniky a živnostníky, kteří mají otevřeno navzdory zákazům?

hlasovalo: 14310 lidí

Více nedůvěry vzbuzují i informace, že určitá omezení budou trvat i po aplikaci vakcíny, což znamená, že lidé mohou šířit (a prodělat) Covid-19 i nadále.

A politici a média nám oznamují, že tato „koronavirová“ omezení zde bude již, v různé míře, prakticky navždy a tvrdí, že jedinou zbraní proti tomuto viru je pouze vakcína – i přes to, že například sám Bill Gates upozorňuje na její negativní účinky.

Je možné dokonce sledovat videa, kde Bill Gates hovoří o „vylidňování“ pomocí vakcíny! Jaké nežádoucí účinky budou mít lidé po aplikaci vakcíny? Budou horší, než prodělat samotný Covid-19?

Jsou zaznamenány případy, kdy pacient dvě hodiny po aplikaci této vakcíny zemřel. Jiný pacienti zemřeli do několika dní. A diagnóza? I přesto, že po vakcíně tito pacienti pociťovali silné bušení srdce, zvýšení tlaku a do několika hodin po aplikaci vakcíny u nich nastal infarkt myokardu, do lékařské evidence bylo zapsáno, že zemřeli přirozenou smrtní.

Ano přátelé, takto se dělají statistiky. Když jde o smrt v důsledku podání vakcíny proti Covidu-19, uvede se, že smrt nastala přirozeným způsobem – ale když se jedná o smrt člověka v důsledku rozsáhlé rakoviny a s přítomností nákazy koronaviru v těle, zapíše se do statistiky jako příčina úmrtí Covid 19.

Bohužel, naši politici se nechali unést světovým děním a nepoužívají selský rozum. Ale surfovat na této vlně zřejmě přináší své ovoce, za vším hledej cestu peněz, která v případě majitelů farmaceutických společností dělá z milionářů miliardáře – podobně jako z politiků, kteří s farmaceutickými artikly, zejména vakcínami, obchodují.

A zatím naši malí obchodníci strádají, naši žáci a studenti nemají dostatečné vzdělání.. Jaká je tedy budoucnost ČR? Proč politici tak masivně omezují podnikání? Mají snad k dispozici nějaké relevantní statistiky, že se v malém obchodu šíří vir více a rychleji než ve velkém supermarketu? Anebo, proč je nutné některé zboží v supermarketech oddělovat páskou a zakazovat jeho prodej? Jaký to má vliv na vir? Hrozí snad v sektoru nepotravinářského zboží řádově vyšší riziko nákazy koronavirem než v sekci pečiva? A proč tato opatření nezavedli v Itálii, kde byla a je situace mnohem horší než u nás?

Jedno pravidlo říká: nevěř statistice, kterou si sám nevytvoříš. Je třeba zvažovat každé omezující opatření, které se vytváří i s jeho důsledky. Co když hrozba exekucí s následnými sebevraždami přinese úmrtí než samotný Covid 19? A kdo ponese důsledky rozhodnutí této vlády v budoucnu? Nemáme snad právo na obživu?

Každopádně, my v našem hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) jasně říkáme, pokud očkování vakcínou, tak pouze na základě dobrovolného rozhodnutí každé osoby! A opatření pouze taková, aby neznemožňovala jakékoli legální podnikání.

Uvidíme, zda se pravda o Covidu-19 ukáže v novém roce! Já si jen přeji, abychom nepodléhali hysterii, která je horší než Covid-19. Jsou zde mnohem horší nemoci… Je třeba také zvážit, která politická strana v dnešní vypjaté době používá selský rozum a chce opravdu pomoci všem občanům – rodinám, seniorům i podnikatelům.

Všem Vám přeji krásný nový rok 2021!

(zdroj ZDE a ZDE)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…