Poslanecký klub Úsvitu-NK ke spolupráci s Konvičkovým Blokem proti islámu: Naše řešení proti vládě je dnes jediná cesta

15.12.2015 13:08

Poslanecký klub Úsvitu-NK dnes jednal s nově zvoleným vedením Bloku proti islámu s cílem stanovit další postup legislativní činnosti jak zastavit progresy islámu v ČR. Konkrétně se jednalo o zamítnuté novele církevního zákona ve sněmovně a včerejším odmítnutí vlády zřizovat záchytná centra pro migranty v zemích jejich původu.

Poslanecký klub Úsvitu-NK ke spolupráci s Konvičkovým Blokem proti islámu: Naše řešení proti vládě je dnes jediná cesta
Foto: Úsvit-NK.
Popisek: Úsvit-NK.

 "Vládní koalice ignoruje jasnou souvislost mezi migrační krizí a progresi islámu v Evropě. Úsvit a Blok musí společně příští rok ve Sněmovně, při demonstracích na náměstích, na debatách a především v krajských volbách občany přesvědčit, že naše řešení proti vládě je dnes jediná cesta jak ochránit ČR před imigrací a islamisty," řekl na tiskové konferenci po zasedání klubu válečný veterán předseda ÚNK Miroslav Lidinský.

Předseda klubu Marek Černoch ocenil, že Blok na svém víkendovém sněmu schválil preambuli, kde jasně deklaruje cíl zastavit progresy islámu v ČR demokratickými cestami především změnou zákonů jako je zákon o církvích, či zrušením ministerských výjimek například Hallal.

Programové body Úsvitu a Bloku pro společnou ideovou konferenci a program do krajských voleb připravuje sociolog a nově též místopředseda Bloku Petr Hampl.

Předseda Bloku Martin Konvička na závěr zdůraznil, že neschopnost vlády se postavit bruselské administrativě není problém jen ČR, ale je problém velké části EU a proto 6.2. Blokem proti Islámu společně s Úsvitem, Pegidou a dalšími protiimigračními hnutími v Evropě uspořádá společnou demonstraci, která proběhne zároveň napříč Evropou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

13:04 Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prostorám ruské školy v Bubenči.