Poslankyně Váhalová (ČSSD) je patronkou akce pro opuštěné a handicapované děti

21.08.2016 19:30

V sobotu 3. září 2016 se uskuteční v obci Mořkov u Nového Jičína VIII. setkání opuštěných a postižených dětí z Moravskoslezského, Zlínského a Olomouckého kraje. Jedná se o zábavně relaxační a výchovně vzdělávací akci, jejímž cílem je usnadnit začleňování těchto dětí do běžného života. Patronát nad akcí převzala poslankyně Dana Váhalová.

Poslankyně Váhalová (ČSSD) je patronkou akce pro opuštěné a handicapované děti
Foto: facebook
Popisek: Poslankyně za ČSSD Dana Váhalová

V kulturní části programu bude taneční mistr Zdeněk Chlopčík – známý porotce z televizní soutěže - učit děti společenskému chování a naučí je tanec, poté děti čeká vystoupení Vladimíra Hrona, představí se skupina akrobatického tance, mistr moderní magie, bublinková show, vystoupení taneční skupiny Elektro Boogie. Děti čeká také neformální beseda o tom, jak se bránit šikaně a užívání drog, setkají se redaktorem Českého rozhlasu, bude připravena krátká prezentace Švédska a další. Jsou připraveny soutěže o ceny, kolo štěstí, tombola a projížďky motorovým vláčkem. Děti budou mít zajištěn celodenní velmi kvalitní stravovací a pitný režim.

Akci pořádá pod záštitami Ministerstva školství mládeže a TV ČR, hejtmanů Moravskoslezského a Zlínského kraje a s podporou obcí a měst Fond pro opuštěné a handicapované děti a mládež, který 13 let pracuje zdarma pro tuto skupinu dětí, zorganizoval zdarma na 80 akcí pro cca 9000 dětí, hodnota akcí se pohybuje okolo 3 500 000 Kč. Patronát nad setkáním převzali Vladimír Hron a poslankyně Parlamentu ČR Mgr. Dana Váhalová.

Akce je zdarma.
Více o práci fondu se dozvíte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Praha koupí pozemky v Karlíně důležité pro rozvoj okolí Negrelliho viaduktu

19:05 Zábranský (Piráti): Praha koupí pozemky v Karlíně důležité pro rozvoj okolí Negrelliho viaduktu

Zastupitelé hlavního města Prahy schválili odkup osmi pozemků od Českých drah. Pozemky se nacházejí …