Poslankyně Váhalová (ČSSD) je patronkou akce pro opuštěné a handicapované děti

21.08.2016 19:30

V sobotu 3. září 2016 se uskuteční v obci Mořkov u Nového Jičína VIII. setkání opuštěných a postižených dětí z Moravskoslezského, Zlínského a Olomouckého kraje. Jedná se o zábavně relaxační a výchovně vzdělávací akci, jejímž cílem je usnadnit začleňování těchto dětí do běžného života. Patronát nad akcí převzala poslankyně Dana Váhalová.

Poslankyně Váhalová (ČSSD) je patronkou akce pro opuštěné a handicapované děti
Foto: facebook
Popisek: Poslankyně za ČSSD Dana Váhalová

V kulturní části programu bude taneční mistr Zdeněk Chlopčík – známý porotce z televizní soutěže - učit děti společenskému chování a naučí je tanec, poté děti čeká vystoupení Vladimíra Hrona, představí se skupina akrobatického tance, mistr moderní magie, bublinková show, vystoupení taneční skupiny Elektro Boogie. Děti čeká také neformální beseda o tom, jak se bránit šikaně a užívání drog, setkají se redaktorem Českého rozhlasu, bude připravena krátká prezentace Švédska a další. Jsou připraveny soutěže o ceny, kolo štěstí, tombola a projížďky motorovým vláčkem. Děti budou mít zajištěn celodenní velmi kvalitní stravovací a pitný režim.

Akci pořádá pod záštitami Ministerstva školství mládeže a TV ČR, hejtmanů Moravskoslezského a Zlínského kraje a s podporou obcí a měst Fond pro opuštěné a handicapované děti a mládež, který 13 let pracuje zdarma pro tuto skupinu dětí, zorganizoval zdarma na 80 akcí pro cca 9000 dětí, hodnota akcí se pohybuje okolo 3 500 000 Kč. Patronát nad setkáním převzali Vladimír Hron a poslankyně Parlamentu ČR Mgr. Dana Váhalová.

Akce je zdarma.
Více o práci fondu se dozvíte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.