Primátor Jura: Hřiště Střední odborné školy podnikání a obchodu již slouží

21.10.2022 13:05

Opravenou sportovní plochu dnes slavnostně otevřel primátor František Jura a náměstek pro oblast školství Miloš Sklenka.

Primátor Jura: Hřiště Střední odborné školy podnikání a obchodu již slouží
Foto: Město Prostějov
Popisek: František Jura

„Rekonstrukce probíhala z důvodu havarijního stavu hřiště, který neumožňoval jeho používání. Nyní ho budou využívat jak studenti školy, tak široká veřejnost. Již teď však mohu slíbit, že v rekonstrukci budeme dál pokračovat na vedlejší hrací ploše,“ uvedl při slavnostním otevření primátor Prostějova František Jura. 

Anketa

Má cenu pořádat demonstrace proti vládě?

hlasovalo: 32329 lidí

„Hřiště je skvěle opraveno a já bych chtěl také poděkovat škole, že přišla s touto iniciativou. Práce proběhly v návaznosti na vznik zdejšího workoutového hřiště a spolu tyto sportovní plácky tvoří nedílný celek,“ uvedl náměstek primátora pro oblast školství Miloš Sklenka.

„Jsme moc rádi, že je vše hotovo, práce zde probíhaly přes měsíc. Odstraněn byl původní povrch a ten nový je z umělého trávníku s vlasem výšky 15 milimetrů a parametry hřiště již dosahují 21. století,“ popsal současný stav hřiště ředitel SOŠPO Marek Moudrý.

Stavbu podpořila dotace z Olomouckého kraje, z Programu na podporu rekonstrukcí sportovních zařízení v obcích Olomouckého kraje v roce 2022, ve výši 230 tisíc korun. Celková hodnota díla byla 1,02 milionu korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

8:14 Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ministru Rakušanovi.