Prokeš (Patrioti): Nemohu nečinně stát a poslouchat lži některých politiků

31.12.2014 11:51

Za Hnutí Úsvit jsem kandidoval v parlamentních volbách 2013 a komunálních 2014, vždy jako nestranný s podporou Úsvitu. Získal jsem tu i nové přátele a zkušenosti, za které děkuji. Nemohu přímo říct, co se mi na Úsvitu nelíbilo, ale přímou demokracii si představuji trošku jinak než je nastavená v Úsvitu. Politika se nemůže dělat shora, to byl jeden z hlavních důvodu mého odchodu. Z Úsvitem budu spolupracovat i nadále, ale vždy už jako zástupce Patriotů JM.

Prokeš (Patrioti): Nemohu nečinně stát a poslouchat lži některých politiků
Foto: Patrioti
Popisek: Patrioti ČR.

Já osobně nemohu nečinně stát a poslouchat lži a nesmysly některých našich současných politiků a nevyjádřit se k tomu. Patrioti jsou občané, kteří chtějí žít normálním životem. Nepotřebujeme rychlovlaky a lanovky. Chceme jen normální věci, jako jsou například  bezpečnost a  zaměstnání pro nás a
naše děti. Taky chceme spravedlnost. Rád vidím, když je potrestaný člověk, který si to zaslouží, ale proč se netrestají lidé z politiky?

Do Patriotů JM jsem se přidal z několika důvodů: jsem Patriot Brna a Jihomoravského kraje, mám vyzkoušeno, že v Patriotech se diskutuje a následovně demokraticky hlasuje. Již pracujeme na tématech, která zveřejníme začátkem roku a budeme za ně bojovat. Rozhodují lidé a ne jednotlivci. Spojuje nás myšlenka přímé demokracie a patriotismu.

Naši poslanci nebojují za kraje, ve kterých byli zvoleni, příkladem je i  M. Stropnický a další. Já jsem se v Brně narodil a určitě bych nechtěl, aby řídil Brno někdo jiný než Brňák.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Leoš Prokeš

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…