Prokeš (SPD): Gay a lesba mi nevadí, ale buzerantská show ano

07.08.2019 8:33

Každoročně opakovaná akce se rozšiřuje. Jen doufám, že nikdy nebude v městě kde bydlím v Brně. Vedení pražského magistrátu podpořilo festival Prague Pride vyvěšením duhové vlajky na budovu Nové radnice.

Prokeš (SPD): Gay a lesba mi nevadí, ale buzerantská show ano
Foto: Archiv Leoše Prokeše
Popisek: Leoš Prokeš

Na bezpečnost akce dohlíží stovky policistů z různých policejních složek. Použitou techniku, včetně vrtulníku zaplatí daňový poplatník.

Pokud je někdo gay nebo lesba, je to jeho věc. Co mi vadí je to, že sami sebe prezentují jako hrdiny 21. století a všichni oslavují lásku bez hranic způsobem, kdy ukazují holé zadky nebo se nasoukají do obtažených latexových oblečků, vše v přímém přenosu na Prague Pride .Proč se na to máme dívat a ještě jim za to tleskat? Co si o tom pak mají myslet děti? Co bude příště?  Dnes máme na stole cca. 63 genderu..

Sexuální orientace je soukromá věc. V ČR existují různé podniky pro tyto spoluobčany, tak proč se prezentovat tímto způsobem veřejně? Jsme společnost, kdy se navzájem po minulém režimu učíme respektovat. Ale jak se říká, všechno má své hranice.

Převzato z profilu autora

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…