Račok: SPD není ďábel

16.06.2018 11:35

Jak to vlastně bylo v tom filmu Janu Hus. A jezdec z korouhví jede a křičí na všechny strany, ďábel jede. Ruku mu nepodejte, chleba mu nedejte, vodu mu nedávejte, děti uschovejte, okna zavřete a dobytek chraňte.

Račok: SPD není ďábel
Foto: redakce
Popisek: Ladislav Račok

Možná jsem to přesně nepopsal, ale výsledek to dává. Ten novodobý výsledek je stejný vůči SPD Tomio  Okamury.

 

A čím se tedy SPD provinilo, jako Jan Hus ve své době. Kázal otevřeně a srdcem k lidu, poukazoval na nemravnosti té doby, kritizoval církev a šlechtu neřádnou, kdy se kázalo o poslušnosti, mravnosti, ušlechtilosti, a ten kdo to kázal a prohlašoval lidu, pij vodu, sám pil víno. Sami žili v marnotratnosti, úplatkářství, korupci, a hlavně byli ochotni prodat českou hroudu, Českou zemi za kus žvance cizákům. No nepřipomíná vám to něco s dnešní doby ve vztahu k SPD.

 

A proč je vlastně ta SPD tolik proklínána, no v podstatě za to samé jako byl proklínán a upálen Jan Hus. Je to láska k lidem, k národům Čechů, Moravanů a Slezanům a i všem dalším národnostem bez rozdílu, které s námi žijí historicky a Českou republiku přijali za svou.  Je to prosazování národní hrdosti a cti, je to obhajoba naší víry a kultury, a především je to prosazování postojů a lásky k rodné zemi České republice, jejím národním symbolům, obhajoba její svrchovanosti, nedotknutelnosti a územní celistvosti.

 

Kdysi dávno se těmito principy řídily pravicové strany a strany křesťanské. Takže vlastně dnes již zůstala jenom jedna, a tou je SPD Tomio Okamury. A ať se to někomu líbí nebo ne  ODS, TOP09, tak ty již dávno nejsou pravicové a snaží se vést pouze na společné vlně úslužnosti a okázalosti vůči pánům s Bruselu, vůči madam Merkelové, Sarkozymu, snaží se pouze trumfovat, kdo vymyslí lepší a nové ponižující, zesměšňující, odpuzující slovo na adresu SPD, kdo vícekrát označí SPD za rasistické, xenofobické.

 

Proč toliko zloby a nenávisti vůči SPD a Tomio Okamurovi, no přeci pro nám známé postoje:

  1. Boj proti korupci, tunelářství a kmotrovství

  2. Boj proti politické korupci a politickým kmotrům

  3. Boj za svrchovanost, nezávislost a územní celistvost České republiky

  4. Boj za zachování národní hrdosti k symbolům České republiky a povědomí ve výuce na školách

  5. Ochrana před muslimsko – islámskou ideologii, ideologii, která je nesnášenlivá, krutá, vražedná proti všemu, co s ní není bytostně spojeno

  6. Zachování tradičního náboženství a křesťanství, které je spjato životně s naší kulturou a našim životem

  7. Obrana občanů České republiky s právem ustanovení celonárodního demokratického referenda k důležitým otázkám vázající se k bezpečnosti, právní suverenity a nedotknutelnosti České republiky

Zde neobstojí stokrát a tisíckrát proklamované ze strany ODS, TOP09, STAN, že SPD a Tomio Okamura jsou rasisti, xenofobové, že jsou rozvraceči národní stability a že těží z nevzdělanosti dolních deseti miliónů, a že přeci občané nejsou kompetentní k tomu, aby rozhodovali o důležitých otázkách své země.

Já osobně jsem rád, že tady SPD a Tomio Okamura je, a jak již jsem uvedl, můj otec je nositelem dvou Válečných křížů, nositelem vyznamenání Za vybudování Československé armády po roce 1945, vyznamenání Za osvobození Československé republiky z nepřátelského obležení, který byl v padesátých letech minulého století prohlášen za vlastizrádce. Byl mnohokrát mučen, ale nikdy svou vlast nezradil a do poslední chvíle jí miloval a pomáhal lidem ze všech sil.

Proto budu podporovat SPD a Tomio Okamuru tak, jak by ho podporoval můj otec, a to jako občan, příznivec a možná i jako člen a to i přesto, že budu označen za extremistu, xenofoba.

Svojí rodnou zem, vlast Českou republiku miluji a dám jí vše, co budu moc, A věřím, že vichry a krupobití zloby, nenávisti vymizí a zůstane čisté nebe nad naší rodnou zemí, že Česká republika a její národní symboly budou dál plápolat a odolávat času, a Český lev zůstane na stráži připraven k obraně naší drahé vlasti.

Děkuji čtenářům za trpělivost a přízeň.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hendrych (ANO): Lidé v zahraničí se rozhodují na základě zprostředkovaných informací

15:14 Hendrych (ANO): Lidé v zahraničí se rozhodují na základě zprostředkovaných informací

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě