Rajchl (PRO): Další dva roky vlády Petra Fialy si nemůžeme dovolit

18.08.2023 10:21 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vládnímu plánu přijetí eura

Rajchl (PRO): Další dva roky vlády Petra Fialy si nemůžeme dovolit
Foto: Repro XTV
Popisek: Předseda strany PRO, Jindřich Rajchl

A máme to černé na bílém! Zatímco Lipavský a Fiala jen nepřímo naznačili možnost přijetí eura, jež by mělo jako oficiální měna nahradit českou korunu, tak Markéta Pekarová Adamová to napsala natvrdo. Vláda hodlá přijmout euro. Prý se podle paní nejedná o ztrátu části suverenity naší země a naopak nám to výrazně pomůže ekonomicky.

Myslím, že všichni občané v této zemi už dávno ví, že předsedkyně sněmovny není tou nejostřejší tužkou v našem politickém penále, nicméně tyto bláboly neříká z důvodu své poněkud nižší inteligence, nýbrž protože oddaně slouží svým loutkovodičům, jejichž lži poslušně papouškuje.

Takže, milá Markéto, stát, jenž se vzdal své měny zcela samozřejmě ztrácí podstatnou část své suverenity. Vzdává se vlastní měnové politiky a nemá možnost podpořit tímto velmi účinným nástrojem například své exportéry - v Itálii a ve Španělsku by o tom mohli vyprávět celé hodiny. Přijetí eura bylo jedním z hlavních důvodů krize, do které se následně dostali.

JUDr. Jindřich Rajchl

  • PRO 2022
  • Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • mimo zastupitelskou funkci

Za druhé bychom tímto krokem přistoupili k masivnímu dluhu EU, jenž je ještě výrazně vyšší než ten náš. Vám nestačí nás zadlužovat svou nezodpovědnou rozpočtovou politikou? Vy nás chcete zadlužit na několik generací dopředu tímhle stupidním krokem?

A za třetí máme nově k dispozici studii, jež jasně prokazuje, že přijetí eura ekonomice nijak nepomůže. Pouze zvedne koncové ceny pro obyčejné občany. Mimochodem, jsem momentálně v Chorvatsku a tady na přijetí eura nadává úplně každý. Všechny ceny se zde výrazně zvýšily a dopad na zdejší ekonomiku je drtivý.

Anketa

Souhlasíte s ministrem Rakušanem, že spáchá-li zločin stát (má na mysli Rusko), musíme trestat i jeho občany?

3%
97%
hlasovalo: 23347 lidí

A teď to nejdůležitější - jsem bytostně přesvědčen, že se tato vláda pokusí zahájit jednání o přijetí eura co nejdříve a že tak samozřejmě učiní bez referenda, neboť je jí jasné, že by občané České republiky tuto absolutní šílenost zcela razantně a jednoznačně odmítli. Česká republika prostě euro nechce! A pokud se jej budete snažit nám jej vnutit, tak prostě a jednoduše zrazujete vlastní občany.

Už od ohlášení demonstrace minulý týden stále apeluji na to, ať neřešíme nepodstatné detaily a uvědomíme si, co je v sázce. Tak to zopakuji ještě jednou - nemůžeme si dovolit další dva roky vlády Petra Fialy. Jinak nám tady naplno otevřou brány migraci z východu i ze západu, zničí naši ekonomiku, zavedou korespondenční volby a rozjednají přijetí eura.

A aby toho nebylo málo, tak minulý týden už na seznamu problesklo téma revize Benešových dekretů. S ohledem na vazby Petra Fialy na Bernda Posselta bych se ani nedivil, kdyby i tuhle kartu brzy vytáhli na stůl.

Tak snad už je teď všem jasné, o co tady jde a na jak důležité dějinné křižovatce z pohledu naší země stojíme. Naše země nás potřebuje. Tak ji nezklamme! Naší měny se prostě vzdát nesmíme. Se všemi, kdo to chápou, se těším na viděnou na Václaváku 16. 9. 2023!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Lhář Fiala před volbama: "Přijetí Eura není v nejbližších letech na stole", Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseAion2 , 18.08.2023 11:21:11
Vše co řekne tento obrýlený prolhaný fialový ukrajinský panák, je přesně naopak. Sliboval, že nebude zvedat daně - prásk ho! Sliboval, že euro v dohledné době nebude - prásk ho! Fiala je věrný poskok globalistů a BruSSelu a vše co řekne, je nutné pochopit přesně naopak. Když Vám bude tvrdit že má zácpu, znamená to, že má průjem.

|  6 |  0

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…