Richterová (Piráti): Jak vnímám Pirátskou stranu? Jsme jedineční

06.01.2022 22:02 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k Pirátské straně.

Richterová (Piráti): Jak vnímám Pirátskou stranu? Jsme jedineční
Foto: Hans Štembera
Popisek: Osvědčení pro Olgu Richterovou

Jak vnímám Pirátskou stranu?

Piráti jsou pro mě liberální středová strana, která usiluje o moderní vzdělanou společnost a hledá funkční řešení pro jednotlivce i vzájemnou soudržnost celku. A to ne na základě dojmů, ale skrz politickou práci založenou na datech. V tom jsme jedineční.

Jsem ráda, že mohu být součástí pirátského společenství. Jsou to právě Piráti, kteří mi poskytli podporu, když jsem před lety ještě z občanské pozice bojovala proti systémovým nešvarům. Mít se o koho opřít pro mě bylo a stále je velkým motorem.

V sobotu proběhne důležitá volba nového předsednictva naší strany. Sama nekandiduji, v našem vedení bych si ale přála především ty kandidátky a kandidáty, kteří mají zkušenosti z krajů či komunální politiky a kteří současně zastupují liberální středové postoje.

Vše, co budeme jako Piráti realizovat v oblasti bydlení na Ministerstvu pro místní rozvoj, v oblasti transparentnosti a digitalizace, kde jsme prosadili velmi důležité věci do prohlášení celé vlády, nebo v oblasti zahraniční politiky, totiž musí být v souladu mezi našimi ministry a vedením v republikovém předsednictvu.

Politika je týmový sport!

Volme moudře a angažujme se. A buďme rádi z demokratických principů stran. Bez toho by totiž nebyla možná ani demokracie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bartošek (KDU-ČSL): Patříme do Evropy, ne k Rusku. Proto dnes slavím výročí vstupu do EU

22:12 Bartošek (KDU-ČSL): Patříme do Evropy, ne k Rusku. Proto dnes slavím výročí vstupu do EU

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výročí vstupu České republiky do Evropské unie.