Richterová (Piráti): Vyjednáváme

25.10.2021 12:09 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k vyjednávání napříč koalicemi o významných strategických otázkách

Richterová (Piráti): Vyjednáváme
Foto: Česká pirátská strana
Popisek: Olga Richterová

S plným nasazením a s plným vědomím veškeré odpovědnosti, kterou vůči občanům této země máme. S respektem vůči všeobecnému očekávání od nové vlády, kterou spoluvytváříme. A bojujeme hned na dvou frontách.

Za prvé děláme vše pro to, abychom dostáli důvěře, kterou do nás voliči vložili. To znamená, aby nová vláda měla takové složení a takový program, že se za ni budeme moci s čistým svědomím postavit. Za druhé prosazujeme klíčové pirátské hodnoty, které jsou pro nás bytostně důležité, s kterými jsme do politiky šli a které jsou promítnuté do našeho programu.

Vyjednávání napříč koalicemi o takto významných strategických otázkách ale nejde hrát s odhalenými kartami, protože tím bychom sami sobě házeli klacky pod nohy. To je důvod, proč v současné situaci nemůžeme komentovat vše, na co se nás ptají novináři a na co se nás ptáte ve svých dotazech vy. Za to bych se vám tady chtěla moc omluvit. Vězte ale, že jakmile to bude možné, vše ve správný čas objasníme. Děkuji vám za pochopení, vaši důvěru a podporu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!