Rokytka (KSČM): Věznice vysokou školou zločinu a džihádismu

25.08.2017 4:28

Barrandov TV otevřela odvážně s předsedou Rokytkou tabuizované téma!

Rokytka (KSČM): Věznice vysokou školou zločinu a džihádismu
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Co se děje s mladými lidmi po zaškobrtnutí v českých vězeních? Vycházejí "napravení" nebo naopak "poškození" a škodí lidem dále, jen sofistikovaněji a podleji?

I nad tím se v rámci oblíbeného reality seriálu Soudkyně Barbara bylo možno zamyslet 22. 8. 2017, neboť v něm vystoupil v roli žalobce TOP předseda Rokytka. 

Brusel není v rámci Schengenu schopen zorganizovat ochranu a obranu vnějších hranic členských států, takže z misí záměrně rozvrácených a chaotizovaných zemí do EU proudí miliony džihádistů, kteří v souladu se svou vírou znásilňují evropské ženy a vraždí evropské muže formou teroru individuálního, skupinového i organizovaného. 

Kdo z občanů a novinářů na to upozorní, je obviněn z xenofóbie, rasismu a antisemitismu. Hrozí mu vězení, ze kterého už nevede cesta do společnosti, ale ke kriminálním gangům, neboť recidiva je 80 procent, oproti 20 v Norsku (nečlenská země EU)! Výkon spravedlnosti v ČR je tedy i vinou EU krajně neuspokojivý. 

Navíc ministr spravedlnosti Pelikán upozornil, že Policie ČR pracuje účelově na politickou zakázku, což nepřímo potvrdil i lídr ČSSD Zaorálek, když vyzval po volbách k společné vládě sociálních demokratů s hnutím ANO, ale bez "trestně stíhaného Babiše". 

Marasmus v ČR a EU se prohlubuje a po té, co správu naší země převzali na troskách Národní fronty vzniklé partaje a jejich odborníci na bezpečnost a ekonomiku, se ze zbytkové ČR po rozbití Československa stala vyrabovaná kolonie otevřená úderům migrační zbraní a hrnoucí se do války s kdysi "přítelem nejvěrnějším" v zájmu současného přítele nejvěrnějšího, podotýká předseda přípravného výboru Rozhodneme Rokytka.  

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Model hospodářského růstu na základě nízkých mezd se už dávno vyčerpal

14:17 Ostrá (SOCDEM): Model hospodářského růstu na základě nízkých mezd se už dávno vyčerpal

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výši mezd.