Rokytka (KSČM): Zeman vyslal mezi řádky vážné varování vlastizrádcům

27.12.2016 4:31

Vánoční projev hlavy státu byl jako zatroubení do polnice před rozhodujícími volebními bitvami v nadcházejícím roce!

Rokytka (KSČM): Zeman vyslal mezi řádky vážné varování vlastizrádcům
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

První přímo lidem zvolený prezident naší České republiky Miloš Zeman už jednou uvedl, že "tato zem je naše" a narazil na lež a nenávist "pragokavárníků" a dalších vlastizrádců, kteří cenzurují jeho projevy a dokonce chtějí ničit nezávislé informační zdroje, zřejmě včetně OVTV, která přenáší Zemanovo putování po krajích a diskuse s lidmi. Ty zajímá zejména referendum o czexitu, které Zeman plně podporuje a premiér Sobotka na pokyn Junckera a Merkelové tvrdě odmítá. Kdo ho odmítá, asi nemá argumenty, konstatoval nyní Zeman, kterého už pražská kavárna připodobňuje k výkalu.

Pokud se veřejní "služebníci lidu" nepodřídí několikrát zcela jasně vyjádřené vůli lidu, dají přednost službě mamonu a Molochovi, tak žijí v hříchu, automaticky pozbyli všech svých funkcí a musí být "potrestáni jako bratři", tedy humanisticky domácím vězením s elektronickým náramkem a úklidem chodníků v oranžových vestičkách, nebo těžbou lithia na Cínovci. Pracujícím lidem se nikdo na dávkách vysmívat nebude, zdůraznil Zeman.

"Našemu Bohoušovi", který vlastně nikdy nepracoval, to v ní bude obzvláště svědčit a slušet. Jeho vlastizrádným pomahačům z pražské kavárny rovněž, uzavírají TOP konzultovaní analytici.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Munzar (ODS): Snaze občanů o vlastní bydlení by stát neměl házet klacky pod nohy

18:05 Munzar (ODS): Snaze občanů o vlastní bydlení by stát neměl házet klacky pod nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k významu vlastního bydlení jako zajištění nezávislos…