Roudnice nad Labem navštívila veletrh Regiontour v Brně

22.01.2019 21:14

Mezinárodní veletrh turistických možností v regionech v uplynulém týdnu do prostoru brněnského výstaviště opět přilákal zástupy návštěvníků. Roudnice nad Labem, prostřednictvím prezentace Destinační agentury České středohoří, u toho samozřejmě nemohla chybět.

Roudnice nad Labem navštívila veletrh Regiontour v Brně
Foto: archív autora
Popisek: Roudnice nad Labem

Na veletrhu  bylo na stánku Destinační agentury České středohoří prezentováno i město Roudnice nad Labem a Podřipsko se svou kampaní www.vyletnarip.cz.

Mezinárodní veletrh turistických možností v regionech Regiontour se uskutečnil v Brně ve dnech 17. – 20. 1. 2019. Po loňském úspěchu se destinace České středohoří a Podřipsko opět představila návštěvníkům. Čtyřdenní veletrh přilákal mnoho návštěvníků z řad odborníků i široké veřejnosti. Velký zájem byl o informační materiály týkající se cykloturistiky a turistických cílů na trase Labské stezky. Dotazů na možnosti aktivního vyžití ve městech Terezín, Litoměřice, Roudnice nad Labem a okolí padlo nespočet. Návštěvníci se opět velmi zajímali i o památnou horu Říp. Materiály a praktické informace o Českém středohoří a Podřipsku se rozdávaly téměř nepřetržitě. Návštěvníci si odnesli po stovkách kusů propagačních letáků Výlet na Říp: Roudnice nad Labem a Podřipsko a Podřipsko dětem, dále pak cykloturistické mapy Roudnice nad Labem a Podřipsko. K dispozici byla i nová cykloturistická mapa Labské stezky a okolí, turistická mapa Českého středohoří, leták s aktuálními akcemi či leták s nabídkou českých vinařských akcí.

V pátek, v sobotu a v neděli proběhla i krátká vědomostní soutěž s představením destinace České středohoří. Výhrou byly vždy tři regionální certifikované produkty – víno Fratava z Lobkowiczkého zámeckého vinařství Roudnice nad Labem, pivo Mazel z ústeckého Pivovar Hotelu Na Rychtě a vonný balíček z Levandulové farmy Židovice.

V rámci veletrhu byl představen i nový sběratelský 4pohled k Měsíci věží a rozhleden České republiky 28. 9. – 28. 10., na němž je vyobrazena věž Hláska, Kratochvílova rozhledna, hora Říp a rozhledna Na Horách u Rohatců. V prodeji bude od května 2019 v Informačním a dopravním centru Podřipska.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…