Rozvoral (SPD): A je to tady – paní Angela začíná po Turecku nadbíhat i Saúdské Arábii

30.05.2016 19:05

Paní Angela začíná po Turecku nadbíhat i Saúdské Arábii, které začíná podlézat z důvodu řešení imigračního šílenství. Dalo se to čekat a myslím si, že bude ještě hůře!

Rozvoral (SPD): A je to tady – paní Angela začíná po Turecku nadbíhat i Saúdské Arábii
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Píše o tom německý list Die Welt, na což upozornil server Prvnizpravy.cz. Die Welt k tomu přímo píše: „Turecko, jehož prezident soustředil do svých rukou veškerou moc, podléhá v Německu tvrdé kritice. Ale království Saúdské Arábie, země radikálního islamismu, které obvykle zaujímá první místo v seznamu nejméně svobodných zemí na světě, se téměř do hledáčku nedostává.“

Noviny také píší o nedávné návštěvě Německa ministrem zahraničních věcí Saúdské Arábie a o tom že Saúdská Arábie hraje důležitou roli při řešení syrského konfliktu a proto je fakt, že se zde desítky let zanedbávají lidská práva a že je její politický systém založen na radikálně konzervativním pojetí islámu, je federální vládou Německa ignorován.

Ignorován není jen německou vládou, ale všemi americkými vlezdoprdelkami. A já se tedy ptám, kde jsou naši obhájci lidských práv Kalousek, Štětina, Polčák, Šabatová, Kocáb, Bursík, Bursíková Jacques a další pravdoláskařští aktivisté pomatení na smyslech se svým vyjádřením nebo demonstracemi proti saúdskoarabské diktatuře na podporu lidských práv v této zemi? Já Vám to řeknu, nejsou a nebudou, jelikož proti spojencům Spojených států se přeci neprotestuje, jelikož to není moderní. Tito pomatenci umí protestovat pouze a jen proti Číně a Rusku, protože dle nich vše co je z východu, je špatné, naproti tomu, vše co je ze západu, je hodno orgasmu.

No řeknu Vám, to by nám ještě chybělo, aby se Evropská unie začala podbízet Saúdské Arábii tedy zemi, kde 97% obyvatel vyznává islám (asi 90% sunnitský), který je zde jediným povoleným náboženstvím. Státní ideologií Saúdské Arábie je wahhábismus, tedy sunnitská fundamentální forma islámu, jež urputně lpí na základních principech jejich středověkého proroka, čili nenávistné, netolerantní, nedemokratické, velice násilné a ženami opovrhující ideologie. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kovářová (STAN): Politika se nedá dělat od jedné tiskovky k druhé

18:05 Kovářová (STAN): Politika se nedá dělat od jedné tiskovky k druhé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k neúčasti hnutí ANO na jednání o důchodové reformě n…