Rozvoral (SPD): Gratulujeme Alternativě pro Německo k historickému úspěchu ve volbách

27.09.2017 18:31

Usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) pro tento týden.

Rozvoral (SPD): Gratulujeme Alternativě pro Německo k historickému úspěchu ve volbách
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

1) SPD gratuluje Alternativě pro Německo (AfD) k historickému úspěchu v právě skončených volbách v Německu. AfD je tak prakticky vítězem voleb při volebním zisku více než 13 %, poprvé se dostala do Parlamentu a stala se tak třetí nejsilnější politickou silou v Německu. Naproti tomu křesťansko-demokratická unie (CDU) kancléřky Merkelové ztratila oproti předcházejícím volbám více, než 8 % a je to její nejhorší výsledek od roku 1949. Podobně i sociální demokraté Martina Schulze (SPD), kteří utrpěli největší debakl v poválečné historii, ztratili 6% a odcházejí zřejmě do opozice. Z uvedených výsledků vyplývá, že Německo migraci dlouhodobě nezvládá a její občané jsou silně znepokojeni tím, jakým způsobem vláda kancléřky Merkelové k migraci přistupuje. AfD je součástí frakce Evropa svobodných národů (ENF) v rámci Evropského parlamentu, ve které je i naše hnutí SPD společně s Front National a její předsedkyní Marine Le Pen a Stranou svobodných Geerta Wilderse a dalšími stranami.

2) Hnutí SPD považuje za absurdní situaci v rámci prosazování směrnic, zákazů a příkazů ze strany EU. Tentokrát jde o náš tradiční tuzemák. Rumové aroma, které se do něj přidává, prý způsobuje podle analýzy Evropského úřadu pro bezpečnost potravin rakovinu. Neexistuje však žádná odborná studie, která by tuto analýzu potvrzovala. SPD zastává názor, že naši současní europoslanci nehájí zájmy občanů ČR a dokonce jednají proti jejich zájmům. Je potřeba důsledně hájit naše vlastní národní zájmy při jednání s EU. Prosazujeme právo našich občanů rozhodnout v referendu o vystoupení z EU.

3) SPD považuje umístění betonových bloků v centru Prahy za důkaz zhoršující se bezpečnostní situace - město je tam nechalo umístit na podnět policistů, a to jako preventivní opatření proti teroristickému útoku vozem. Bezpečnostní situace u nás a v Evropě se neustále zhoršuje. Má přímou spojitost s proimigrační politikou EU. Stále připlouvají další ekonomičtí migranti převážně z Afriky a ze zemí, kde není válečný konflikt. Islamizace Evropy pokračuje. V pohybu je podle střízlivých odhadů jenom v Africe okolo 50 milionů osob. Hnutí SPD jako jediná významná politická síla dlouhodobě odmítá přijímání imigrantů a důsledně vystupuje proti islamizaci.

4) SPD upozorňuje občany na úvahy ekonomů o nutnosti nákupu zlata ČNB a vytváření zlatých rezerv. V této souvislosti je nutné připomenout, že před necelými dvaceti lety ČNB prodala desítky tun zlatého pokladu Československé republiky. Prodej se uskutečnil za německé dluhopisy a v porovnání s dnešní situací za směšnou cenu. SPD jasně říká, že musíme zastavit rozkrádání země a prosadit důslednou odpovědnost politiků a úředníků za rozhodnutí, která poškozují republiku.

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

20:01 Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.