Rozvoral (SPD): Hnutí SPD a Trikolora kandidují společně do Evropského parlamentu

13.04.2024 10:21 | Komentář

Pro červnové volby do Evropského parlamentu (EP) předložilo na Ministerstvo vnitra své kandidátní listiny 30 uskupení. Hnutí SPD má v těchto volbách společnou kandidátku s politickou stranou Trikolora.

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD a Trikolora kandidují společně do Evropského parlamentu
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Vedení hnutí SPD v této souvislosti apeluje na voliče, kteří už mají dost nesmyslných diktátů vycházejících z Bruselu, aby podpořili právě naší společnou kandidátní listinu s Trikolorou. V čele této kandidátky je někdejší europoslanec Petr Mach (SPD), na druhém místě nynější europoslanec Ivan David (SPD) a na třetím místě předsedkyně Trikolory Zuzana Majerová.

Naše síla v Evropském parlamentu spočívá v tom, že aktivně spolupracujeme s našimi přáteli z největších vlasteneckých stran z dalších států, jako je francouzské Národní sdružení Marine Le Penové, nizozemská Strana pro svobodu Geerta Wilderse, italská Liga Mattea Salviniho, a s mnohými dalšími a to ve frakci Identita a demokracie (ID). 

Anketa

Kdo byl vaším favoritem ve druhém kole slovenských prezidentských voleb?

hlasovalo: 17421 lidí

Jedním z bodů, který budeme prosazovat v EP, je zrušení Green Dealu. Nechceme žádné nesmyslné regulace jako daně z elektřiny, emisní povolenky atd., které neúnosně zdražují elektřinu. Nechceme si vnutit zákaz používání plynových kotlů pro výtop domácností a platit poplatky za to, že se nám kouří z komína. Též odmítáme zákaz aut na spalovací motory, který má platit za 10 let, což by bylo pro naši ekonomiku stojící na výrobě aut zničující.

Zásadně odmítáme migrační politiku EU, která vede k vytváření no-go zón, islamizaci, bídě a násilí. Chceme mít právo sami si rozhodovat, kdo bude v České republice žít. Jsme pro referendum o vystoupení z EU, kdy samozřejmě i po vystoupení z EU budeme moci po Evropě dál cestovat a s evropskými státy dál obchodovat, stejně jako to mohou dělat Britové nebo Švýcaři. Média nám lžou, když nám vnucují představu, že bychom bez EU nemohli existovat.

Naopak, bez EU získáme zpět národní suverenitu, tedy právo tvořit si naše zákony po svém. Místo regulací a úpadku chceme pro Českou republiku zvolit svobodu a prosperitu. Nikdy nedopustíme přijetí eura, vždy budeme trvat na zachování české koruny. Též odmítáme novodobou cenzuru ze strany institucí Evropské unie, která pod pláštíkem boje proti dezinformacím šikanuje lidi za jejich názory. Vždy budeme hájit svobodu vyjadřování.

Vyzýváme všechny občany, kteří chtějí, aby byla Česká republika suverénním státem, ať přijdou ve dnech 7. a 8. června k volbám do Evropského parlamentu a podpoří kandidáty za hnutí SPD a Trikoloru. Pro nás je Česká republika na 1. místě. Děkujeme!

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Článek byl převzat z Profilu Radek Rozvoral

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zahradil (ODS): Snaha mainstreamových médií omezit regulacemi konkurenci na mediálním trhu

21:03 Zahradil (ODS): Snaha mainstreamových médií omezit regulacemi konkurenci na mediálním trhu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke konferenci o svobodě slova.