Rozvoral (SPD): Jaromíre Štětino, stále podporujete batalion Azov?

17.08.2015 13:30

Na světlo světa prosákly fotografie z dětského tábora, na kterých si i malé ukrajinské děti hrají na vojáky v prostředí vyzdobeném vlčími runami, které byly symbolem nacistických záškodníků z druhé světové války.

Rozvoral (SPD): Jaromíre Štětino, stále podporujete batalion Azov?
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Šokující záběry z dětského tábora pořádaném batalionem Azov, které přinesl Daily Mail (http://www.dailymail.co.uk/news/article-3195711/Now-CHILDREN-taking-arms-Shocking-pictures-inside-Ukraine-s-neo-Nazi-military-camp-recruits-young-six-learn-fire-weapons-s-ceasefire.html), se zcela určitě panu Štětinovi líbí a ukájí se z nich stejně jako ze znaku batalionu, který je ozdoben nacistickým symbolem. Na záběrech z tábora je vidět, jak zde malé děti pobíhají se samopaly a nacvičují bojové polohy. Učí se zbraně rozebírat a čistit, učí se mířit, přebíjet, střílet a to znamená i zabíjet.

Velice mi to připomíná výcvik malých dětí, které provádí Islámský stát. Kam to ta naše společnost spěje, když jeden ze zvolených zástupců České republiky v Evropském parlamentu mimochodem za nula devítku veřejně podporuje takováto zvěrstva? Máme zapotřebí, aby naší zem reprezentoval v zahraničí takovýto člověk?

Milý pane Štětino stydím se a je mi hanba za to, že nás takový člověk, jako vy zastupuje v Evropském parlamentu. Jsem přesvědčen o tom, že pokud byste byl tak drzí a s hroší kůží zkusil kandidovat do jakéhokoli zastupitelského orgánu někdy v budoucnu, se zlou se potážete a voliči vám to jistě spočítají i s úroky. Člověk, který veřejně podporuje jakoukoli z válčících stran je neskutečný cynik a k takovým není možné mít úctu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

7:17 Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nové ekonomické legislativě Evropské unie