Rozvoral (SPD): Kteří oranžoví ministři jsou nejunavenější?

08.11.2016 9:44

Premiér Sobotka se v minulém týdnu na popud neúspěchu v krajských volbách rozhodl k ráznému kroku. Chce vyměnit pár svých nejbližších spolupracovníků a to jak ve straně tak také ve vládě.

Rozvoral (SPD): Kteří oranžoví ministři jsou nejunavenější?
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Veřejnosti pan Sobotka sdělil, že své spolupracovníky obeslal dopisem s tím, že se mu zdají někteří ministři z ČSSD unavení a z toho důvodu by bylo potřeba je na poslední rok vládnutí vyměnit. Nejdříve si chce se všemi osobně promluvit a pak k tomu zaujme své rozhodující stanovisko.

Premiér si myslí, že tím dostane oranžová květina nový vítr do plachet a že se mu podaří zastavit obrovský propad volebních preferencí, které jsou v současné době podle některých agentur kolem čtrnácti procent. Podle mého názoru je to zoufalý pokus, který pád preferencí nezastaví, jelikož velice unavená a povadlá je celá oranžová květina a tak je jasné, že výměna ministrů k oživení nepomůže.

Ať už je to s oživením ČSSD jakkoli, pro občany naší země by bylo nejlepší, pokud by podal demisi sám premiér a s ním i celá vláda, jelikož její vládnutí je tristní neboli žalostné a to hlavně proto, že se hrbí před Evropskou unií. Její obrovské eurohujerství a hluboký vlezdobruselismus dělá z České republiky kolonii Bruselu, která skáče, jak EU píská, což se musí co nejrychleji zastavit.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dufek (KDU-ČSL): Musíme u migračního paktu vymyslet taktiku, ne na sebe pokřikovat

19:02 Dufek (KDU-ČSL): Musíme u migračního paktu vymyslet taktiku, ne na sebe pokřikovat

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.