Rozvoral (SPD): Ministryně Marksová Tominová kritizuje skrze prezidenta sama sebe!

27.10.2015 10:30

Neschopnost vlády s finanční pomocí Klokánkům tedy Fondu ohrožených dětí je alarmující, a když se do problému vložil prezident republiky, který je schopen pomoci, ihned ho ministryně práce zkritizovala.

Rozvoral (SPD): Ministryně Marksová Tominová kritizuje skrze prezidenta sama sebe!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Marksová si totiž nevidí do úst, když prohlásila, že jsou tady desítky a stovky organizací, které pomáhají skupinám obyvatel, jež jsou v nějaké těžké životní situaci, takže je nefér, že zrovna Fond ohrožených dětí, který se do situace dostal vlastní vinou, nyní žádá prezidenta o dotace navíc. Nevím sice, o jakých skupinách obyvatel paní ministryně mluvila, ale pokud je vláda schopná vynaložit několik miliard korun pro nelegální imigranty, tak ať mě tedy paní Marksová přesvědčí, co je vlastně nefér. Mě to spíše připadá, jako pohrdání vlastními občany na úkor nelegálních přivandrovalců.

Pan prezident chce Klokánkům pomoci ze svého fondu pro snižování státního dluhu, do kterého odevzdává pravidelně část svého platu, což slíbil již před prezidentskými volbami. Tento čin nezaslouží kritiku paní Marksová, ale velkou pochvalu a chování vhodného k následování!

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

11:17 Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k psychotestům pro všechny držitele a nové zájemce o …