Rozvoral (SPD): Nikdy nedovolíme, aby v ČR zakořenila násilná a nenávistná islámská ideologie

27.11.2018 9:56

Podle průzkumu, který přinesla agentura STEM má 71% veřejnosti strach z imigrantů, kteří by se usadili v ČR a 86% je v české společnosti míra strachu z rozšíření islámu v souvislosti s příchodem imigrantů.

Rozvoral (SPD): Nikdy nedovolíme, aby v ČR zakořenila násilná a nenávistná islámská ideologie
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Hnutí SPD od svého založení prosazuje zásadní kroky k zajištění bezpečnosti naší země a jejich občanů. Především odmítáme vnuceně přijímat nelegální imigranty a odmítáme islamizaci naší země pod záminkou multikulturalismu, který prosazuje Evropská unie. Nenávistná, netolerantní, velice násilná a ženami opovrhující islámská ideologie, která porušuje základní lidská práva, nemá v naší společnosti místo.

Nedovolíme v České republice vznik páté kolony radikálních muslimů. Právo šaría a islámský džihád jsou ohrožením naší svobody a bezpečnosti. Je proto žádoucí jejich propagaci a šíření postavit mimo zákon a porušení jednoznačně trestat.

Islámská ideologie nemá nic společného se základními hodnotami evropské společnosti, kterými jsou svoboda a demokracie, jelikož těmito hodnotami pohrdá. Proto nikdy nedovolíme, aby tady něco tak zrůdného někdy zakořenilo.

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

4:31 Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhře Ruské federace ve sporu s Ukrajinou u Mezinár…