Rozvoral (SPD): Podpořte prosím kandidáty hnutí SPD v komunálních a senátních volbách!

23.09.2022 20:41

Dnes a v sobotu, tedy 23. a 24. září 2022, proběhnou volby do zastupitelstev obcí a třetiny Senátu Parlamentu České republiky.

Rozvoral (SPD): Podpořte prosím kandidáty hnutí SPD v komunálních a senátních volbách!
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Hnutí SPD vyzývá všechny občany, aby se voleb zúčastnili a vyjádřili tak svou spokojenost či nespokojenost s vládou Petra Fialy. 

Anketa

Jak budete volit v komunálních volbách?

hlasovalo: 11074 lidí
Komunální volby budou referendem o vládě Petra Fialy a občané tak budou mít možnost říci stop této vládě. Volby v obcích a městech jsou pro nás důležité, neboť jsme si vědomi, že politika, kterou poslanci za hnutí SPD prosazují na té nejvyšší úrovni v Poslanecké sněmovně, vychází z našeho programu. Tento program plně respektuje názory a podněty přicházející právě z měst a obcí, kde žijí a pracují naši členové i voliči, kteří souhlasí s naším programem. Tím se nám daří rozšiřovat politickou a občanskou základnu.      

Jsme jediná parlamentní strana, která prosazuje obnovení svrchovanosti a suverenity naší republiky a to na základě funkčního referenda o vystoupení ČR z Evropské unie. Podporujeme spolupráci svobodných a suverénních států Evropy bez diktátu Bruselu. Hájíme základní svobody občanů. Žádáme ústavní právo na nepromlčitelnou spravedlnost nebo právo na skutečnou svobodu projevu a bráníme vlastenecké a národní tradice. Podporujeme přirozené konzervativní společenské hodnoty, jako je rodina nebo úcta ke starším a tělesně postiženým spoluobčanům.

S přípravou k těmto nadcházejícím volbám jsme začali začátkem roku, kdy jsme se snažili vytipovat vhodné kandidáty ve městech a obcích po celé České republice. Poslední „horká fáze“ volební kampaně byla představena v rámci celostátního grémia konaného dne 10. září 2022 v Praze. Kontaktní kampaň zaměřujeme na prezentaci mezi občany ve městech, kde kandidujeme, a to formou petičních stánků, kde mají občané možnost se seznámit s naším volebním programem a našimi kandidáty, a též podepsat petici proti zdražování. V rámci krajských měst proběhla „Tradiční pouť SPD“, kde na pódiu vystupoval předseda hnutí SPD Tomio Okamura a další členové hnutí včetně našich kandidátů. Pro zářijové komunální volby jsme podali kandidátní listiny celkem v 337 městech a obcích, z toho kolem 50 v koalicích s programově blízkými stranami nebo s místními sdruženími. Spojujeme vlastence a konzervativně smýšlející občany. Též jsme postavili 19 senátních kandidátů.

Vážení voliči, pokud cítíte, že současná vláda neřeší dostatečně zdražování všech důležitých komodit a vysokou inflaci, tak prosím podpořte kandidáty za hnutí SPD v těchto důležitých volbách do zastupitelstev obcí a třetiny Senátu. Seznamte se s naším programem, a pokud s ním souhlasíte, odevzdejte nám svůj hlas. Našim cílem je zlepšit životy našich občanů.

Převzato z Profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce