Rozvoral (SPD): Ubohost České televize v podání Marka Wollnera!

29.11.2016 9:40

Žijeme ve svobodné zemi a každý má právo na svůj názor, ale když už na demonstraci veřejně vystoupí zaměstnanec České televize, jak se to stalo letos 17. listopadu, tak je určitě něco v nepořádku.

Rozvoral (SPD): Ubohost České televize v podání Marka Wollnera!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Česká televize, která je financovaná z koncesionářských poplatků, jenž musí hradit všichni občané mající elektrickou přípojku tedy smlouvu o odběru elektrické energie, aniž by se na televizi dívali, by měla být ve všech vysílacích pořadech nestranná. Měla by občanům, kteří jí platí podávat pouze vyvážené informace a do všech pořadů si zvát vždy stejný počet účastníků s opačnými názory, což se ani trochu neděje, jelikož vždy dostává o hodně větší prostor bruselská propaganda vyznávající prohnilou politickou korektnost ve formě namyšleného levičáctví. Takto odporná žurnalistika propaguje nesvobodný přeregulovaný život, pozitivní diskriminaci nadržováním různým minoritám a multikulturní ideologii.

Není divu, že pokud se takto již delší dobu Česká televize chová, neštítí se dokonce její zaměstnanec Marek Wollner veřejně vystoupit na demonstraci při oslavě svátku 17. listopadu, která se konala na Václavském náměstí v Praze. Nevím, zda byl o vystoupení požádán sluníčkářskými organizátory nebo ho tam vyslala sama eurounijní televize, ale jeho projev byl přesně v tom stylu, který propagují samozvané elity podporované Bruselem a všemožnými neziskovými organizacemi dotovanými ze státních rozpočtů vlád zemí Evropské unie a multimiliardářem Sorosem.

Tito elitářští manipulátoři se nám snaží namluvit, že chrání svobodu a demokracii, přitom ale dělají pravý opak. To proto, že Evropská unie se nám snaží svobodu a demokracii brát svým diktátem, podporou multikulturní ideologie, antivlastenectví a nadřazenosti nad národní státy.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šmarda (SOCDEM): Na střední třídě stojí celá společnost. A lidé ze střední třídy dnes chudnou

21:03 Šmarda (SOCDEM): Na střední třídě stojí celá společnost. A lidé ze střední třídy dnes chudnou

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ekonomice.