Rozvoral (SPD): Zastavte imigranty, máte na to právo!

30.09.2016 15:10

Tyto slova radí evropským politikům v rozhovoru pro týdeník Reflex bývalý premiér Austrálie Tony Abbott, který před několika lety prosadil politický model na nelegální imigraci.

Rozvoral (SPD): Zastavte imigranty, máte na to právo!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Tvůrce úspěšné australské imigrační politiky, která je známá pod označením „Stop the boats“ (Zastavme lodě) k tomu přímo řekl: „Musíte přijmout morální rozhodnutí, že máte větší právo kontrolovat, kdo přijde do vaší země, než jaké právo mají ostatní, aby požadovali vstup do země. Když se stát rozhodne, že vstup do něj bude možný pouze na hraničním přechodu a s pasem, musí to ostatní lidé akceptovat. Když se někdo bude pokoušet do takového státu stejně vstoupit jiným způsobem, není to už vstup, ale je to invaze. Státy nebo celý kontinent na to pak ale musí jako na invazi reagovat.“

Pan Abbott v rozhovoru ještě zdůraznil, že jeho politika byla velmi úspěšná, protože za poslední dva a půl roku nepřišel do Austrálie žádný ilegální imigrant, takže tuto politiku akceptovala i opozice. Organizace bojující za práva uprchlíků se snažily proti této migrační politice bojovat i právnímu prostředky, avšak neuspěly.

Na tomto příkladu je velice dobře vidět, že pokud se opravdu chce, je možné za svou zemi a své občany bojovat i proti kdejakým neziskovkám, které mají v zadání a v náplni práce integrovat a zase jenom integrovat. Je to pro ně pouze prachsprostý byznys, nic jiného je nezajímá. Nejhorší na tom je ale to, pokud se k těmto organizacím přidají i někteří politici, jako se to stalo v Evropě. Pak je ten boj za hájení zájmů své země a svých občanů velice těžký.

Přátelé, jak řekl první přímo občany zvolený prezident České republiky Miloš Zeman v loňském vánočním poselství: „TATO ZEMĚ JE NAŠE!“Pamatujme si to a snažme se podle toho chovat, jelikož to máme ve svých rukou. Pokud islámské nelegální imigranty nezastavíme na počátku a začnou se tu rozmnožovat, tak se jejich počet bude ve velkém zvyšovat a to i proto, že podle zákona o slučování rodin mají právo si celou rodinu po získání přechodného pobytu přivézt z místa, odkud pocházejí.

Pozor na to, česká vláda plánuje oficiálně přijmout každý rok dva tisíce imigrantů, na což uvolnila 500.000.000,-Kč, takže moc času už nemáme!

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

13:04 Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 ke kratomu.