Rozvoral: Solidarita končí tam, kde je něco byrokraticky nařízeno!

15.06.2015 10:12

Většina multi-kulti politiků a sluníčkářů se v rámci přijímání imigrantů stále ohrazuje slovem solidarita, kterou je prý třeba z důvodu jejich záchrany a také pomoci jižním státům Evropy projevovat.

Rozvoral: Solidarita končí tam, kde je něco byrokraticky nařízeno!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Jedním z možných projevů solidarity do válkou napadených zemí je finanční, materiální, technická a zdravotnická pomoc a také okamžitý konec dodávek jakýchkoli zbraní, jelikož tím, že stále do těchto zemí pumpujeme zbraně, jak na běžícím páse, si vlastně válečné imigranty vyrábíme sami. Vzhledem k tomu, že devadesát procent imigrantů je ekonomických, tak dalším projevem solidarity, který tímto navrhuji je natankování paliva do připlouvajících lodí, aby se všichni mohli zdárně vrátit zpět, odkud pochází a nezůstali někde na otevřeném moři. No a v neposlední řadě bych solidárně poslal nějaké finanční prostředky a techniku také jižním státům Evropy, abychom se společně a řádně postarali o ochranu evropských hranic a o již zmíněné dotankování všech imigračních lodí.

Vše ostatní, jako jsou třeba kvóty o přerozdělování imigrantů, již solidaritou samozřejmě není, jelikož když mi někdo něco byrokraticky z vrchu nařídí, tak už to nemá se solidaritou nic společného a je to jen prachsprosté prosazování moci silou. Solidaritou není ani sluníčkářské prohlašování, že imigranty musíme přijímat proto, že jsou zubožené a z chudých oblastí Afriky. Není to naše solidární povinnost, spíš si myslím, že to zavání citovým vydíráním.

V první řadě se musíme pořádně postarat o naše důchodce, nemocné a postižené spoluobčany, aby mohli žít důstojným životem – to je solidarita, kterou bychom se měli všichni ohánět a mít jí plná ústa. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

13:09 Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi Heleny Langšádlové, ministryně pro vědu, výz…