Růžička (KDU-ČSL): Dvacet bytů zvláštního určení prošlo rekonstrukcí

04.12.2021 17:46

Vsetínská radnice v průběhu letošního roku nechala rekonstruovat celkem dvacet bytů v domech zvláštního určení Pod Žamboškou na Rybníkách a v ulici Generála Klapálka na Ohradě. Investovala do nich v součtu více než 8,5 milionu korun bez DPH.

Růžička (KDU-ČSL): Dvacet bytů zvláštního určení prošlo rekonstrukcí
Foto: Archiv PL
Popisek: Místostarosta Vsetína Jiří Růžička

V domech č. p. 1579 a 1580 Pod Žamboškou město provádí rekonstrukce bytů průběžně již od roku 2018. 

Anketa

Má Miroslav Kalousek šanci stát se prezidentem České republiky?

2%
96%
hlasovalo: 14590 lidí
Do letoška se dotkly 29 bytových jednotek, tento rok jich přišlo na řadu dvanáct. „Už v létě společnost Vladimír Kotrla rekonstruovala čtyři byty 2 + kk, z toho tři v domě číslo 1580 a jeden v domě číslo 1579. V listopadu pak byla ukončena rekonstrukce osmi bytů 1 + kk v domě číslo 1580, kterou provedla společnost RADEKOV,“ vyjmenoval starosta Jiří Růžička s tím, že práce ve dvoupokojových bytech přišly radnici na 2,15 milionu korun bez DPH a v jednopokojových bytech pak na 3,088 milionu korun bez DPH.

Rekonstrukcí letos prošla také část bytového fondu v domě č. p. 1846 na ulici Generála Klapálka. „V tomto případě se stavební úpravy dotkly osmi jednopokojových jednotek. Realizovala je společnost TM Stav, která za ně inkasovala z městského rozpočtu 3,343 milionu korun bez DPH,“ doplnil starosta.

Rekonstrukce v domech zvláštního určení spočívaly ve vybourání starého bytového jádra, podlah, původní kuchyňské linky, vany a WC. Následovalo vyzdění nových příček, nanesení omítek a obkladů, montáž nových rozvodů vody, elektroinstalace a vzduchotechniky, položení podlah včetně krytin a také instalace nové kuchyňské linky, sprchového koutu či WC.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Ministerstvo vnitra se nám musí veřejně za svá nařčení omluvit

15:06 Okamura (SPD): Ministerstvo vnitra se nám musí veřejně za svá nařčení omluvit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zahrnutí SPD do zprávy o extrémismu a soudnímu rozh…