SPD: Globalisté chtějí zneužít tragický policejní zásah k pozitivní diskriminaci

12.06.2020 4:32

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci.

SPD: Globalisté chtějí zneužít tragický policejní zásah k pozitivní diskriminaci
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Vážení přátelé, toto je aktuální politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), ve kterém upozorňujeme, že hnutí SPD prosadilo v parlamentu projednávání svého zásadního návrhu zákona omezujícího zneužívání sociálních dávek. Za skandální považujeme dvojí metr při omezování shromažďování lidí v rámci prevence nákazy Covid 19 – tímto dvojím přístupem je vstřícnost ministra Hamáčka k protestním akcím hnutí „Milion chvilek". Naprostou blamáží skončila takzvaná ricinová aféra kolem „ruského agenta". Vláda by měla přestat plýtvat na nepřizpůsobivé apod., jinak nabyde deficit obřích rozměrů. Hnutí SPD důrazně upozorňuje na pokusy využít tragédie policejního zákroku v USA k politickým cílům globalistů, včetně prosazovaní naprosto přehnané rasové pozitivní diskriminace.

1. Hnutí SPD se podařilo posunout ve sněmovně do další fáze zákon proti zneužívání sociálních dávek nepřizpůsobivými.

Hnutí SPD se podařilo minulý týden ve sněmovně prosadit jeden ze svých stěžejních programových priorit, což je naše novela Zákona o hmotné nouzi. Ten bude nyní projednáván v jednotlivých příslušných sněmovních výborech a je předpoklad, že na podzim se bude definitivně schvalovat ve sněmovně včetně jednotlivých pozměňovacích návrhů SPD. Jedná se o jedno z nejdůležitějších politických témat, které naše občany trápí a oprávněně si na něj stěžují. Pro SPD je nepřijatelné, aby nepřizpůsobiví požívači a parazité (kteří nikdy nepracovali, přestože pracovat mohou, a vstávají v poledne a utrácejí sociální dávky ve výherních automatech, za alkohol, drogy a tetování) byli i nadále štědře dotováni ze současně platného státního sociálního systému. Zneužívání neadresných sociálních dávek nepřizpůsobivými spoluobčany, což současný nedokonalý systém umožňuje, je zejména důsledkem vlády premiéra Sobotky a ministryně Maláčové (oba ČSSD) a tomu je třeba udělat rázný konec. Sociální systém musí na nezbytnou dobu pomáhat výhradně lidem, kteří se dostali do tíživé životní situace a přitom se opětovně snaží uplatnit na pracovním trhu. 

2. Ministr vnitra Hamáček z ČSSD skandálně dává privilegia Milionu chvilek.

Hnutí SPD považuje za zcela skandální vyjádření ministra vnitra Jana Hamáčka (ČSSD), který minulý týden účelově prohlásil, že omezení maximálního počtu 500 lidí se na demonstrace nevztahuje. Úterního plánovaného protestu spolku Milion chvilek se tak může zúčastnit libovolné množství lidí, pokud dodrží jiná nařízení. Hnutí SPD v této souvislosti zastává názor, že v souvislosti s koronavirovou krizí byla různými opatřeními ze strany Vlády ČR a jednotlivých ministerstev omezena práva a svobody našich občanů na všech úrovních společnosti a neměly by se dělat žádné účelové politicky zabarvené výjimky. Zrušily se letní hudební festivaly a koncerty a je zde právo na shromažďování, ale nařízená opatření, ať si o nich myslíme cokoli, by se měla dodržovat všemi, a to bez výjimek!

3. Ricinová kauza ukazuje totální selhání zahraniční politiky ministra Petříčka z ČSSD a na blamáž Bezpečnostní a informační služby (BIS) – je nutné vyvodit personální odpovědnost.

Premiér Babiš minulý týden potvrdil, že kauza s ricinem byla smyšlená a že žádný ruský ricinový agent nikdy nebyl. Ve skutečnosti tedy BISka naletěla na provokaci některých lidí z ruské ambasády, špatně to vyhodnotila jako bezpečnostní riziko a vypustila zprávu do Bakalova Respektu. Na základě těchto skutečností jsou následně hlídáni policejní ochrankou tři pražští komunální politici ODS, TOP 09 a Pirátů. Podle hnutí SPD má vyhoštění dvou pracovníků ruského velvyslanectví zakrýt fakt, že je kauza totálním selháním zahraniční politiky ČR v podání ministra zahraničí Petříčka z ČSSD. Dále se jedná o zcela chybnou zpravodajskou analýzu ze strany BIS spojenou s únikem informací a zneužití výročí porážky nacistického Německa k cílené provokaci fatálně poškozující česko-ruské vztahy. Za tuto situaci by měl premiér Babiš vyvodit jasné závěry a příslušné viníky této zpravodajské hry odvolat z funkcí.

4. Vláda by měla přestat plýtvat na nepřizpůsobivé apod., jinak nabyde deficit obřích rozměrů.

Schodek státního rozpočtu ke konci května stoupl na 157,4 miliardy korun z dubnových 93,8 miliardy korun. Letošní květnový výsledek je nejhorší od vzniku ČR. Sněmovna 22. dubna kvůli dopadům šíření koronaviru zvýšila letošní schodek rozpočtu na 300 miliard korun. Nejvyšší deficit doposud měl rozpočet za rok 2009 kvůli dopadům světové hospodářské krize, a to přes 192 miliard korun. Letošní květnový hluboký schodek je v době, kdy se koronakrize ještě zdaleka neprojevila v kompletní podobě a míra nezaměstnanosti je stále nízko. Hnutí SPD proto upozorňuje, že na základě těchto dat může být nakonec letošní deficit 500 až 600 miliard korun. Míra nezaměstnanosti by mohla ke konci roku dosáhnout až k astronomickým 10% oproti stávajícím 3,76%. Proto vyzýváme Vládu ČR, aby omezila nepotřebné výdaje ve státním rozpočtu a tyto uspořené finance využila pro naše občany, živnostníky a pracující postižené koronavirem a ekonomickou krizí. Možnosti úspor jsou např. v předražených armádních zakázkách, provozních výdajích ministerstev a dalších ústředních orgánů státní správy, v platbách politickým neziskovkám, v sociálních dávkách pro nepřizpůsobivé a inkluzi ve školství.

5. Globalisté chtějí zneužít tragický policejní zásah k pozitivní diskriminaci černochů a občanské válce v USA.

George Floyd byl 46letý Afroameričan, který zemřel 25. května 2020 v americkém Minneapolisu pravděpodobně v důsledku dušení způsobeného zásahem policisty, který mu při jeho zatýkání klečel více než osm minut na krku. Video zachycující tento incident vyvolalo silnou vlnu protestů proti údajnému systémovému rasismu a policejnímu násilí vůči Afroameričanům napříč USA i dalšími zeměmi. George Floyd však nebyl žádný beránek. Byl celkem pětkrát odsouzen vězením na dlouhé měsíce a léta za ozbrojené loupeže a držení kokainu. Když byl zadržován americkou policií, byl pod vlivem amfetaminu a právě se chystal řídit auto. Je otázkou, zda způsob policejního zákroku byl přiměřený, ale důsledek byl nešťastný. Smrt Floyda je však médii a sluníčkáři prezentována jako rasistické utýrání mučedníka policií. Tento incident je jasným důkazem, že multikulturní systém v USA založený na pozitivní diskriminaci v zrcadle současných událostí zcela selhal a je nefunkční. To, co se děje v tzv. „kolébce demokracie" v těchto dnech, je ukázkou stavu na pokraji občanské války. Výjimečný stav, zákazy vycházení a povolání armády jsou toho jasným signálem. Pro hnutí SPD je řádění a vandalismus spojený s protesty jasným důkazem správnosti nulové tolerance ilegální imigrace či nepřizpůsobivým menšinám.

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Článek byl převzat z Profilu Radek Rozvoral

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Fischer: Prezident Miloš Zeman mařil úsilí vlády a Parlamentu u Vrbětic

14:02 Senátor Fischer: Prezident Miloš Zeman mařil úsilí vlády a Parlamentu u Vrbětic

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Vrběticím.