SPD: Zvolení Miloše Zemana prezidentem je volbou na podporu přímé demokracie

31.01.2018 15:15

Usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) pro tento týden.

SPD: Zvolení Miloše Zemana prezidentem je volbou na podporu přímé demokracie
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

1. Hnutí SPD gratuluje prezidentu Miloši Zemanovi ke zvolení prezidentem České republiky na druhé volební období. Jeho zvolení je volbou obrany suverenity republiky a volbou na podporu přímé demokracie. SPD je připravena s prezidentem konstruktivně spolupracovat ve prospěch občanů České republiky. Děkujeme všem našim příznivcům, kteří jednali v prezidentské volbě na základě doporučení a stanoviska hnutí SPD. Prokázali jsme politickou vyspělost a odpovědnost. Děkujeme také všem, kteří zastupovali hnutí SPD ve volebních komisích a přispěli ke zdárnému a demokratickému průběhu voleb.

2. Hnutí SPD odmítá mediální teorie o rozděleném národě. V České republice začíná přirozený odpor k nadnárodnímu řízení naší země. Nástrojem tohoto řízení jsou neziskové organizace s politickým a ideologickým programem, napojené finančně a personálně na organizační síť Georga Sorose. Jejich cílem je zničení národní identity a přirozených kulturních a společenských hodnot, prosazování pozitivní diskriminace a imigrace v zájmu globálního světového řádu. SPD bude podle vzoru Maďarska prosazovat kroky k omezení vlivu těchto sil na politiku a veřejnoprávní média. Pouze suverénní země může bránit zájmy svých občanů, chránit nerostné bohatství, rozvíjet infrastrukturu a změnit Českou republiku z levné montovny na prosperující stát.

3. Předsednictvo hnutí SPD rázně odmítá možné spekulace o politickém spojenectví SPD s ČSSD vedenou panem Chovancem. SPD v žádném případě nepodpoří vládu na formátu, kde budou působit představitelé Sobotkovy vlády z řad ČSSD.

4. SPD s plným pochopením vnímá závěry premiéra Andreje Babiše o nutnosti změn v rozhodování a řízení Evropské unie, ke kterým došel po jednání v Davosu a jednání se státy V4. Druhou částí poznání bude zjištění faktu, že žádné pozitivní změny struktury EU nejsou schopné a ochotné učinit. Nezbude potom panu premiérovi nic jiného, než sklonit hlavu před Bruselem nebo přistoupit na program SPD. Říct jasné ne diktátu a v případě, že nedojde k přeměně EU na svazek svobodných národních států, vyhlásit záměr referenda o vystoupení z EU.

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.