STAN: Tři úspěšné roky

02.01.2019 12:29

Rok 2018 u Starostů a nezávislých

STAN: Tři úspěšné roky
Foto: STAN
Popisek: STAN

Rok 2018 skončil a všichni bilancujeme. Pro Starosty a nezávislé v Jihomoravském kraji šlo o rok jednoznačně úspěšný.

Zlomová tříletka malého hnutí STAN na jižní Moravě končí. Tři úspěšné roky a tři korálky, které pomohly zapsat značku Starostů do podvědomí Vás voličů. Nejprve jsme v roce 2016 překročili pětiprocentní hranici a vstoupili do zastupitelstva a posléze i do rady Jihomoravského kraje. V roce 2017 jsme uspěli ve volbách do sněmovny a získali poslankyni v Janě Krutákové. V roce 2018 úspěšnou tříletku završily komunální volby, v nichž jsme postavili 165 kandidátek a naši členové uspěli v řadě dalších obcí na nezávislých kandidátkách.

Na konci roku 2018 je STAN na jižní Moravě v každé čtvrté obci, v radě Jihomoravského kraje se zasazuje za transparentní hospodaření a stojí na straně obcí a ve sněmovně řešíme díky naší poslankyni jihomoravská témata sucha a zemědělství.

V příštím roce nás čekají Eurovolby. Nejvýše postaveným kandidátem z jižní Moravy bude bývalý starosta Tišnova Tomáš Komprs. Budeme mu držet pěsti a pracovat pro úspěch nejen jeho, ale i Starostů, jižní Moravy, České republiky a všech voličů.

Přejeme Vám, aby pro Vás následující rok byl úspěšný a radostný. Zvláště v osobním životě. My se k tomu pokusíme přispět poctivou politikou a srozumitelnými postoji. Za Starosty a nezávislé na jižní Moravě Vám děkujeme za důvěru a přejeme zdraví a spokojenost do vašich domovů.

Předsedkyně Ing. Jana Krutáková
Místopředseda Radomír Pavlíček
Předseda klubu zastupitelů Starostů pro jižní Moravu Ing. Mgr. Drago Sukalovský
Náměstek hejtmana Mgr. Martin Maleček

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nováková (KDU-ČSL): Je nutné dostat do terénu jedinečnou metodiku

8:05 Nováková (KDU-ČSL): Je nutné dostat do terénu jedinečnou metodiku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k podpoře enviromentální výchovy