Seďa (ČSSD): Hříchy radniční koalice – Hřích desátý: Nedodržení Programového prohlášení radniční koalice

22.09.2022 13:57

Programové prohlášení je slib radniční koalice vůči občanům města. Sami občané musejí posoudit, zda bylo či nebylo splněno. A zda priority Rady města jsou i prioritami občanů Uherského Hradiště.

Seďa (ČSSD): Hříchy radniční koalice – Hřích desátý: Nedodržení Programového prohlášení radniční koalice
Foto: archiv A. Seďa
Popisek: Antonín Seďa

Rozumím tomu, že Programové prohlášení koalice volebních stran ODS, KRUH, KDU-ČSL a TOP 09 z 11. 3. 2019 je kompromisem, nicméně by mělo zahrnovat reálné plnění předvolebních slibů. Proto je důležité srovnat tyto sliby se skutečností. A to především z pohledu voličů-občanů.

Pokud se jedná o rozšíření parkovacích míst, napojení ulice průmyslové na obchvat města, jednání o přemostění Moravy od Jarošova k Starému Městu, budování nových vodních prvků, revitalizaci centra Štěpnice, prosazení rekonstrukce bývalé věznice, rekonstrukci městské tržnice, zajištění dostupného bydlení pro mladé rodiny aj., to jsou nesplněné sliby radniční koalice.

Proto jsem zvědav, co tato čtyři politická uskupení představí svým spoluobčanům jako své volební programy. Protože stále platí, že sliby nezarmoutíš. Problém ovšem je, že pokud volení politici neřeší problémy občanů a problémy Uherského Hradiště, pak jim již věřit nelze. A to i tehdy, když namísto slibů z programového prohlášení provedli jiné, také smysluplné investiční akce.

Článek byl převzat z Profilu Ing. Antonín Seďa

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

9:15 Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochromení zdravého rozumu a pragmatického jednání …