Sedm měsíců vlády ČSSD – skládáme účty

13.09.2014 10:41

V duchu zhodnocení výsledků nové vlády za prvních sedm měsíců její existence a tématu blížících se komunálních a senátních voleb se ponese jednání Ústředního výkonného výboru ČSSD.

Sedm měsíců vlády ČSSD – skládáme účty
Foto: Hans Štembera
Popisek: ČSSD, ilustrační foto

Se zhodnocením dosavadního působení ČSSD v koaliční vládě vystoupí předseda strany Bohuslav Sobotka a všichni sociálnědemokratičtí ministři. Předseda ČSSD seznámí členy ÚVV také s hlavními prioritami sociální demokracie pro následující měsíce. Na jednání vystoupí také kandidáti strany na primátory Prahy, Ostravy a Brna i předseda Senátu Milan Štěch. Sociální demokracie také představí vizuály, se kterými půjde do druhé fáze volební kampaně.

„Sociální demokracie během sedmi měsíců neztrácela čas a prosadila řadu svých programových cílů. Už od prvního ledna lidé pocítí řadu citelných změn, které se týkají kromě jiného valorizace penzí, zvýšení minimální mzdy nebo růstu platů pro učitele hasiče i policisty. Naši intenzivní práci i fakt, že nás nezatěžují zbytečné skandály, jak tomu bylo v minulosti zvykem, považuji za nejlepší předpoklad pro zisk přízně voličů v podzimních volbách,“ řekl předseda ČSSD Bohuslav Sobotka.

Program zasedání ÚVV, které bude mimořádně otevřeno pro pracovníky sdělovacích prostředků, naplní kromě zhodnocování dosavadní práce také prezentace nejdůležitějších cílů pro nejbližší období vládní odpovědnosti ČSSD.

reklama

autor: ČSSD

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…