Senátor Láska: Moc prosím, nenadávejte voličům Babiše

13.07.2018 11:17

Komentář na facebookovém profilu k budoucnosti Babišovy vlády.

Senátor Láska: Moc prosím, nenadávejte voličům Babiše
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Václav Láska

Já vím, že Babišova vláda s komunisty vzbuzuje v řadě z nás vztek, frustraci, zlost. Přesto k Vám/nám mám jednu prosbu. Je asi strašně jednoduché a vlastně pochopitelné, nechat tuhle zlobu odventilovat nadáváním voličům Babiše a spol. Ale prosím nedělejme to. Jasně, zní moc pěkně dovolávat se čl. 23 Základní listiny práv a svobod (právo občanů na odpor). Ale realita je taková, že porazit Babiše lze (zatím stále ještě) hlavně ve volbách. Ale k tomu potřebujeme získat jeho voliče.

Fakt si myslím, že řada z nich o své volbě třeba teď pochybuje. Řada z nich si jí není jistá. Nadáváním jim, je akorát zaženeme do kouta a utvrdíme je v nesmyslech, které mele Babiš (že je to všechno kampaň a tak). Musíme s nimi mluvit. Musíme jim nabídnout jinou alternativu. Politiku slušnou, pokornou, pochopitelnou. (Což je tedy především na nás politicích.)

Mgr. Václav Láska

  • BPP
  • Tento profil nevytvořil Václav Láska, proto zde není aktivní
  • senátor

Moc prosím. Nenadávejte voličům Babiše. Neurážejte je. Zkuste s nimi mluvit, diskutovat, vysvětlovat. Uznávám, že s některými to bude marný. Ale my nepotřebujeme přesvědčit všechny. Úplně bude stačit přesvědčit jich polovičku.
Tak to pojďme alespoň zkusit. I když to bude těžké a výsledek není zaručen, pořád je to lepší, než jen dávat průchod svému vzteku a frustraci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

16:05 Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.