Senátor Valenta: Diktát místo svobody

15.09.2017 8:37

Komentář senátora Iva Valenty na Facebooku k výročnímu projevu předsedy Evropské komise Jean-Claude Junckera o stavu Evropské unie

Senátor Valenta: Diktát místo svobody
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Ivo Valenta

Milý předsedo Evropské komise, strč si kakao v čokoládě za klobouk. Češi a Moravané jsou hrdým a suverénním národem, který nepotřebují, aby jim někdo v Bruselu vytvářel plošné regulace na to, kolik má být kakaa v čokoládě. Česká republika vstoupila do Evropské unie v naději, že v ní získá svobodu volného pohybu i obchodu. Místo toho se bruselská mašinérie čím dál tím více zahleděla sama do sebe a místo podpory vnitřních svobod a ochrany před vnějším nepřítelem se snaží zahubit i ty poslední zbytky národních identit členských zemí a vybudovat evropskou supervelmoc. Brusel nám chce diktovat, nikoliv s námi diskutovat. Brusel k nám chce poslat tisíce islámských nelegálních migrantů a za odměnu nám slibu lepší čokoládu. To je podle mne jen další důkaz toho, jak nutně potřebuje Evropská unie zásadní vnitřní reformu a řekl bych doslova mentální obrodu. V opačném případě je sama odsouzena k vlastní záhubě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): A opět se to nešafne...

16:21 Havlíček (ANO): A opět se to nešafne...

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Migračnímu paktu