Nedivím se, že právě skupina osob, pro které je tato kuchařka určena, ji považuje za výsměch. Začínáme totiž tím, že ty nejchudší skupiny, které mají vařit z povadlé zeleniny a slupek, musí vlastnit počítač, aby si tuto online kuchařku mohly stáhnout.
Jakýkoliv masový pokrm (špagety, karbanátky, masové kuličky, rizoto, zapečené těstoviny nebo brambory a dokonce i gulášová polévka) se vytváří z masa v konzervě, která je mnohdy dražší než maso samotné, o výživové hodnotě ani nemluvě. O zvětralém vínu jako ingredienci v lednicích nejchudších by se asi také dalo polemizovat.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV