Senátor Veleba: Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá aneb „vítěz“ vládní krize ostudně skončil

15.06.2017 18:40

Pouhé čtyři měsíce před parlamentními volbami a tři měsíce po volebním sjezdu ČSSD se stalo něco, co dějiny novodobé politické historie ČR, ani učebnice politologie zatím nikdy nezaznamenaly.

Senátor Veleba: Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá aneb „vítěz“ vládní krize ostudně skončil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Veleba

Po třech a půl rocích prý velmi úspěšné vlády, po třech měsících bombastického volebního sjezdu ČSSD, který prý přinesl sjednocení a po uměle vyvolané vládní krizi, jejímž vítězem prý byl předseda ČSSD a premiér Bohuslav Sobotka, je po včerejšku všechno jinak.

Bohuslav Sobotka už není předseda ČSSD, ale zůstává předsedou vlády. Předsedou ČSSD se prý stává Milan Chovanec (před třemi měsíci zvolen sjezdem ČSSD do funkce 1. místopředsedy) a volebním lídrem pro parlamentní volby 2017 se stává pan Zaorálek, prý snad budoucí premiér!

STRANA PRÁV OBČANŮ vyjadřuje politování nad tímto ostudným vývojem na levé straně politického spektra a nabízí občanům a voličům politický program a principy, na jehož počátku stál obnovitel moderní sociální demokracie a nynější prezident České republiky Miloš Zeman, který je současně čestným předsedou SPO.

Nabízíme program Pevné české kořeny, nabízíme spolupráci a podporu Miloše Zemana do druhého funkčního období ve funkci hlavy státu. Netřeba zdůrazňovat, v jaké žijeme době, jak je ohrožena naše civilizace a kdo je jediným státníkem Evropy, který hájí naše zájmy, naše hodnoty, který se zasazuje o Českou republiku.

Je to pan prezident Miloš Zeman a aby byl úspěšný, k tomu potřebuje v Parlamentu spojence. Nabízíme vám, abychom těmi spojenci byli my všichni.

Jan Veleba, předseda Strany Práv Občanů

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Orbán - Musíme Evropu zachránit před novodobými soudruhy

14:07 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Orbán - Musíme Evropu zachránit před novodobými soudruhy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k čtvrtečnímu projevu maďarského premiéra Viktora Orb…