Senátorka Zwyrtek Hamplová: Pane ministře, mlčte!

26.12.2023 20:14 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům ministra Lipavského k Rusku.

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Pane ministře, mlčte!
Foto: archiv: Jana Zwyrtek Hamplová
Popisek: Jana Zwyrtek Hamplová, advokátka

Pane ministře, mlčte! Neberte lidem vánoce a nestrašte je vykonstruovanou pseudohrozbou jen proto, že už vám nic jiného z vašeho tragického vládnutí nezbylo. Všechno se vám sype pod rukama, zoufalství mezi lidmi se blíží vrcholu, a nevěří vám už devět lidí z deseti. U moci se držíte pouze početní většinou ve sněmovně a v senátu a díky velmi slabému prezidentovi. Tedy přiznejme si, že jen díky pár desítkám lidí této země jste ještě tam, kde jste. (A senát se už “sem tam” dokonce vzepře).

Vytahovat za této situace a po tragické pražské střelbě a uprostřed Vánoc válku jako téma do titulků je od vás jako ministra už jen bezohledné zoufalství. Vašeho zoufalství. Jako byste si snad to, co tvrdíte, dokonce přál. Nechte toho. Řečí o válce, a nejlépe i toho vládnutí. Prostě na to nemáte.  Jste jen pan Lipavský, co si momentálně hraje na ministra zahraničí České republiky… A už dávno jste to měl pro neschopnost a v zájmu naší země položit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Semelová (KSČM): Útok na povinnou školní docházku

6:03 Semelová (KSČM): Útok na povinnou školní docházku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu Josefa Středuly na zkrácení povinné školní d…