Senátorka Zwyrtek Hamplová: S plány, naznačovanými tak trochu mezi řádky, nemám nic společného

20.11.2023 10:21 | Ze sítí

Vysvětlení na svém veřejném facebookovém profilu ke grafické koláži, publikované v souvislosti s politickým subjektem Spojení demokraté - sdružení nezávislých

Senátorka Zwyrtek Hamplová: S plány, naznačovanými tak trochu mezi řádky, nemám nic společného
Foto: Archiv PL
Popisek: Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová

Doputovalo ke mně mnoho dotazů, kterým jsem napřed nerozuměla, než jsem uviděla tuto fotografii. Jsme na ní tři dámy, Alenka Dernerová, kolegyně senátorka Daniela Kovářová a moje maličkost, a pak je tu vpravo nahoře určitá zkratka, patrně nějakého politického subjektu. Zatímco k dámám ráda napíšu, že jsme si názorově blízké, dobře se známe a mám je ráda, k onomu spojení s oním politickým subjektem, alespoň za sebe, musím říct, že jeho zkratku vidím poprve v životě a s plány, zde tak trochu mezi řádky naznačovanými, nemám nic společného.

zwyrtek

Ponechávám si už léta letoucí absolutní nezávislost, všichni kolem mne to ví, a moje foto zde bylo použito patrně pouze jako ilustrace toho, že i nezávislé osobnosti mohou uspět ve volbách - má to návaznost na průvodní text, kde se o nás píše hezky. Nicméně ono spojení s nějakou novou politickou zkratkou nebylo od autorů moc šťastné, protože je v této podobě zavádějící. I proto mne zahrnujete dotazy, zda v této trojce zakládáme novou stranu a tak podobně.

Tedy všechny ujišťuji, že nikam jsem “nevstúpila” ani “nevstúpim”, tu zkratku skutečně vůbec neznám, a ta koláž byla asi jen nějaký marketingový záměr. Jsem v něm ale zcela nevinně.

PS: A to foto je tak z roku 2010.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Kuba: Až se v prosinci otevře dálnice, budou moci Budějčáci užívat i novou komunikaci

12:06 Hejtman Kuba: Až se v prosinci otevře dálnice, budou moci Budějčáci užívat i novou komunikaci

Slavnostním poklepem na základní kámen byla v úterý 23. dubna 2024 zahájena 6. etapa výstavby zanádr…