Skalický (Pro Prahu): Pan Lanovka

27.08.2014 5:27

V posledních dnech se doslova roztrhl pytel s články, názory a polemikami kolem zamýšlené realizace stavby Barrandovské nebo chcete-li Prokopské lanovky.

Skalický (Pro Prahu): Pan Lanovka
Foto: red
Popisek: Jan Skalický, kandidát hnutí PRO PRAHU

To mě velice těší, protože jsem přesvědčen, že to je dobrý a užitečný záměr. Zastavil mě někdy v minulém týdnu na Barrandově muž a říkal mi: „Tak už máte přezdívku. V hospodě jsme se bavili o tom projektu a kamarád vás nazval panem Lanovkou.“ Tak tahle přezdívka mě rozhodně neuráží, naopak.  Stavba této lanovky, to není totiž jen obyčejná dopravní stavba. Celý projekt zahrnuje i vybudování Parku Barrandov se sportovišti, in line dráhami, dětskými hřišti,  zónami pro seniory a vycházkovými okruhy. A tak mě velmi povzbuzují i horlivě odmítavé názory od současného vedení Prahy 5 s nesmyslnými argumenty o zbytečnosti či dokonce ekologické škodlivosti lanovky. Když už do komunálních voleb nemají žádné téma a se svojí dosavadní prací, jejímž vrcholem byl nákup a rozmístění stovek betonových monster, kterým se snaží říkat truhlíky, se rozhodně chlubit nemohou, tak se snaží zoufale trefovat do konkrétních plánů svých konkurentů. A nejvíc mě pobavily reakce primátora Hudečka o tom, že lanovka je kravina. Co považuji já za kravinu, je fakt, že obžalovaný primátor se stále drží své židle a že dokonce bude jako lídr své partaje kandidovat znovu a dokonce opět v Praze a ne ve své Olomouci. Za další a drahou kravinu pak považuji jeho trapné volební chlubení z peněz pražského magistrátu, tedy z peněz všech Pražanů, skoro na všech sloupech. A tak až budete pročítat před volbami hlasovací lístky s názvy stran a jmény kandidátů, vzpomeňte si, co kdo dělal v tomto volebním období a co kdo říkal ve volební kampani. Vy rozhodnete! A já to nenechám plavat !

Ing. Jan Skalický, politické hnutí PRO PRAHU

kandidát na starostu Prahy 5

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PRO PRAHU

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

10:04 Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke zdravotnictví.