Skopeček (ODS): Nadbíhání Babišovi pokračuje

27.12.2016 11:45

Reakce na vánoční projev prezidenta Miloše Zemana. (Nazývat to poselstvím považuji za neadekvátní a nafoukané)

Skopeček (ODS): Nadbíhání Babišovi pokračuje
Foto: Archiv JS
Popisek: Jan Skopeček

1. Miloš Zeman chválí výsledek letošního rozpočtu, ale o rozpočtu s 60 mld. deficitem v příštím roce, kdy čekáme růst, mlčí. Nadbíhání Babišovi pokračuje.

2. Naše ekonomika skutečně roste. Co ale dělat ve chvíli, kdy skončí nízké ceny ropy, umělé oslabování koruny, vyčerpají se EU fondy, ale prezident nenastínil.

3. ČR netrpí nedostatkem kapitálu. Více než investice čínských firem v ČR mě zajímá možnost českých subjektů pronikat na čínský trh.

4. Mnohé prezident Zeman neřekl, s mnohým nesouhlasím. S kritikou nadměrných sociálních dávek a dotací ale nelze než souhlasit.

5. EU rovněž považuji, jako M. Zeman, za nefunkční a zbyrokratizovanou. Je to ale důsledek ideologie eurofederalismu, kterou M. Zeman tak horlivě vyznává celá léta.

6. Chybná migrační politika a terorismus jsou jistě nejvážnější témata dneška. Nezapomínejme ale na omezování svobody v rámci "rádoby" boje proti terorismu.

7. Při bilancování letoška je fatální chybou opomenout ukrajování svobody, které jsme bohužel i letos zaznamenali: EET, majetková přiznání, zákaz kouření, zavírací doba obchodů, posilování pravomocí tajných služeb, apod.

Hezký zbytek vánočních svátků!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

14:07 Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k snadnějšímu zaplacení dluhů u VZP a odpuštění pená…