Šlachta (Přísaha): Pokud tohle je ten plán, tak se tedy máme na co těšit

18.12.2021 13:44 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k nastupující vládě.

Šlachta (Přísaha): Pokud tohle je ten plán, tak se tedy máme na co těšit
Foto: Hana Brožková
Popisek: Robert Šlachta

Česko má novou vládu. Poslouchal jsem, co říkal nový premiér Petr Fiala a v jedné věci se shodneme. Jsme uprostřed covidové, energetické a hospodářské krize. Na debatách Fiala vždycky říkal, že oni mají plán, jak to všechno vyřešit. Jak zpomalit šíření covidu, jak zastavit Babišovou drahotu, jak snížit zadlužení státu.

Teď jsou tam. Jsou nová vláda. A to, co zatím vidíme, jsou nepodařené tiskovky ke covidu, prakticky žádné řešení drahé elektřiny a plynu. A samozřejmě rozpočtové provizorium. To bude asi až do března. Pokud tohle je ten plán, tak se tedy máme na co těšit.

Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Vám, co byste se mnou rádi vyběhli... nějaký společný běh vymyslíme

17:04 Ministr Rakušan: Vám, co byste se mnou rádi vyběhli... nějaký společný běh vymyslíme

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k běhání.