Soukromníci podporují do Senátu Michaela Canova

06.10.2016 18:10

Strana soukromníků České republiky, která kandiduje v Libereckém kraji do krajských voleb v koalici se Svobodnými, nestaví do senátních voleb svého kandidáta. Z nabídky devíti kandidátů do voleb do Senátu, kteří kandidují senátním obvodě č.34 Liberec, jsme se rozhodli jednoznačně podpořit pana Michaela Canova.

Soukromníci podporují do Senátu Michaela Canova
Foto: Strana soukromníků ČR
Popisek: Strana soukromníků ČR, logo.

Kandidát Michael Canov se podle našeho názoru svými činy a postoji nejvíce blíží ideálům naší strany. V řadě případů úspěšně bojuje s rozsáhlou byrokracií státu.

V konkrétním případě, jako bylo v Liberci zamezení práva rodičů na svobodný výběr školy s odkazem na spádové obvody, se veřejně postavil na stranu obhajoby práva rodičů na svobodný výběr školy.

V případě, kdy představitelé české vlády chtěli předat územní svrchovanost nad částí českého území sousednímu Polsku, se jednoznačně a s argumentační podporou historických smluv postavil proti takovémuto výprodeji vlastní země.

Kandidát do Senátu jako dlouholetý starosta města ve své práci obstál, věříme, že obstojí i jako senátor horní komory PČR.

Petr Bajer,
předseda Strany soukromníků ČR

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice